Mondo News

Venom, cel mai scump pitbull din lume! Fă cunoștință cu o forță a naturii! Video

Luni, 12 Februarie 2018 19:10
Scris de: Vlad Economu
Venom, cel mai scump pitbull din lume! Fă cunoștință cu o forță a naturii! Video

Venom este pitbull-ul cel mai scump din lume! Înainte să împlinească un an valora 150.000 de dolari, însă acum a ajuns la jumătate de milion.

 „Prima dată când am văzut un pitbull american am fost uluit de dimensiunea lui. Am presupus că era un pitbull și nu mai văzusem unul atât de mare până atunci. Eram acasă la un prieten și se holba la mine, apoi m-a lins pe obraz și mi-am dat seama că trebuie să am unul”, a declarat stăpânul câinelui celebru.

Venom este unul dintre cei mai faimoși pitbull americani. Are peste 30 de cm înălțime și cântărește aproape 30 de kilograme. Statura lui este inconfundabilă. „Ni s-a oferit 150.000 de dolari pentru Venom înainte de a împlini un an. Mi s-a părut nebunesc, dar el este un membru al familiei. Cum puteam să explic asta unui copil de 7 ani?Cum aș putea să-i vând prietenul?”, a adăugat stăpânul.

Acum Venom este evaluat la peste 500.000 de dolari. Familia este pasionată de această rasă de câini și mai au alte două exemplare: King Tyson și Lucky Lucciano. „Dintotdeauna am fost o fană a pitbull-ilor americani. De când am aflat despre ei îl iubesc și știu că sunt extraordinari”, a adăugat stăpâna animalelor. În ciuda faptului binecunoscut că această rasă este una agresivă, copiii familiei au o relație foarte apropiată. „Uneori doarme cu mine și mă iubește mai mult decât oricine”, a spus unul dintre băieți.

„Ceea ce e impresionant la această rasă de câini e faptul că reușește să pună multă masă musculară în ciuda înălțimii mici”, a adăugat stăpânul.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iulie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 iulie 2018. Taurii nu se pot baza pe prieteni, iar Balanțele trebuie să fie mai tolerante


paris jackson, orientare sexuală, bisexuală, fiica michael jackson Fiica lui Michael Jackson și-a făcut publică orientarea sexuală


CUM SE FACE RIMMING, RIMMING, SEX, SEX TABOO, SEXUALITATE, SEX ORAL ANUS, TROMBON RUGINIT, TRAMBITA RUGINITA, CUPLU, RELATII, FETISHURI SEXUALE, SEX INTERZIS, MASTURBARE, PORNOGRAFIE, KELLY SHIBARI, Sex tabu: Ce este rimming-ul? Ai cânta la un trombon dacă acesta ar fi ruginit?


halucinant, pradator sexual, caz clasat, sector 4, emilie, radu chiper, catalin galcea, catalin tolontan, masturbare, lift Caz halucinant în România! Scuza penibilă a unui procuror după eliberarea unui agresor sexual