Mondo News

Vaslui. Un bărbat revenit din Germania și-a ucis verișorul la petrecerea de bun venit

Miercuri, 19 Decembrie 2018 12:00
Scris de: Vlad Economu
Vaslui. Un bărbat revenit din Germania și-a ucis verișorul la petrecerea de bun venit

Un tânăr din Vaslui și-a ucis verișorul după ce s-a întors din Germania. Crima, comisă la petrecerea de întoarcere acasă, scrie vremeanoua.ro.

Trupul victimei a fost descoperit, la marginea satului, lângă o casa părăsită, de câțiva localnici. Polițiștii sosiți la fața locului au descoperit zeci de lovituri pe trupul bărbatului de 40 de ani. Procurorii au stabilit că victima, Ionel Popescu, a bătut împreună cu mai mulți cunoscuți la un chef organizat de verișorul său, Lucian Radu Popescu, care tocmai se întorsese din Germania de doar câteva zile, notează vremeanoua.ro.

Un scandal monstru a izbucnit între cei doi verișori care s-au luat la bătaie. În fața anchetatorilor, Radu Lucian Popescu, bărbatul acuzat de crimă, a povestit că a plecat spre casă, iar vărul său l-ar fi atacat.

După ce s-au lovit reciproc, tânărul de 23 de ani s-a întors la birtul unde rămăseseră ceilalți petrecăreți și le-a povestit ce s-a întâmplat. Lucian Radu Popescu a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul a cerut clemență, însă instanța a stabilit ca pe numele acestuia să fie emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit localnicilor, bărbatul acuzat de crimă a fost închis pentru tentativă de omor, după ce a lovit un consătean cu un cuțit. În primăvara acestui an, a ieșit din închisoare, pe baza legii recursului compensatoriu.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu


horoscop 24 iunie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 iunie 2019. Capricornii au multe drumuri de făcut, iar Peștii sunt plini de energie