Mondo News

Vaslui. Polițiști amenințați și loviți de mai mulți bărbați! Motivul care a declanșat scandalul

Vineri, 06 Decembrie 2019 10:40
Scris de: Vlad Economu
Vaslui. Polițiști amenințați și loviți de mai mulți bărbați! Motivul care a declanșat scandalul

Doi agenți de poliție au fost agresați de mai multe persoane în fața unei gospodării din Murgeni, județul Vaslui. Polițiștii urmăreau un șofer care nu a oprit la semnalul lor. 

În cele din urmă, l-au făcut pe acesta să oprească. Polițiștii s-au ales cu mai multe lovituri din partea cetățenilor de etnie rromă, iar pe numele lor a fost întocmit dosar penal pentru ultraj și tulburarea liniștii publice. 

La fața locului au fost trimise trupele speciale, care au calmat imediat spiritele, însă șoferul recalcitrant nu a mai fost de găsit, potrivit vremeanouă

“A fost sesizat Parchetul pentru săvârsirea infracțiunii de ultraj. În cauză se mai fac cercetări și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursa foto: antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mia khalifa, actrita porno, castiguri, filme adulti, suma infima Mia Khalifa a recunoscut! Câți bani a câștigat din filmele pentru adulți


Jens Nygaard Knudsen, inventator, lego, figurina, deces, danemarca ”Părintele” figurinei Lego a murit!


rugby, bataie, club noapte, botosani, jucatori, nationala, romania, spania Rugby. Jucători din naționalele României și Spaniei s-au bătut într-un club de noapte!


anamaria prodan, scandal, mircea redini, luana rednic, steliano filip Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!