Mondo News

US Marshals a finalizat o licitație de Bitcoin în valoare de 30 de milioane de dolari

Vineri, 09 Februarie 2018 16:26
Scris de: Vlad Economu
US Marshals a finalizat o licitație de Bitcoin în valoare de 30 de milioane de dolari

US Marshals Service a confirmat, joi, finalizarea, cu succes, a vânzării a 3.600 de monede Bitcoin. Monedele Bitcoin vândute la licitație în ianuarie au fost transferate către cei cinci câștigători.

Un câștigător necunoscut a primit 1.600 de Bitcoins (cu o valoare de aproximativ 13.4 milioane dolari). US Marshals Service a confirmat printr-un e-mail că și ceilalți 4 cumpărători au primit două tranșe a câte 500 de Bitcoins, unul de 200, și altul de 813 bitcoins (în valoare a câte 4 milioane dolari, 1.6 milioane dolari și 6.7 milioane dolari ).

Cu excepția Riot Blockchain, care a câștigat unul dintre cele două loturi de 500 de Bitcoins, numele câștigătorilor nu au fost făcute publice. Riot a anunțat în mod voluntar că a primit cei 500 de Bitcoins la scurt timp după vânzare.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

În aceeași ordine de idei, US Marshals a vândut o cantitate mai mică cu mai 100 de Bitcoins decât anticipase inițial. Acest lucru, dezvăluie o sursă din interiorul agenției, a fost cauzată de problemele tehnice neprevăzute apărute între timp. Cele 100 de Bitcoins rămase se află, în continuare, în custodia US Marshals.

Pentru prima oară din 2016 încoace, US Marshals au vândut prin licitatție monede Bitcoin. La vremea respectivă, agenția a vândut 2.700 de Bitcoins pentru un profit de mai puțin de 2 milioane de dolari. Agenția a anunțat cea mai recentă vânzare pe 11 ianuarie dezvăluind, la momentul respectiv, că la licitație vor fi scoase 3800 de Bitcoins, în valoare totală de aproximativ 54 de milioane de dolari.

În ziua următoare anunțului, agenția a confirmat că a primit 111 de solicitări de la 62 de ofertanți unici înregistrați. Pentru a participa la licitație, fiecare ofertant a trebuit să depună câte 200.000 de dolari și să completeze un formular de înscriere. Apoi în 22 ianuarie, valoarea totală a Bitcoin-urilor licitate scăzuse la aproximativ 42 de milioane de dolari.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 august 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 august 2018. Gemenii muncesc și la final de weekend, iar Racii se distrează la maximum


detalii, sex, act sexual, femei, barbati Ce le place bărbaţilor în pat. Dacă ești atentă la aceste detalii in timpul sexului, il vei aduce în extaz


catalin botezatu, bianca dragusanu, dormitor curva, salbatica, sex, dezvaluire A dat din dormitor! Cătălin Botezatu a dezvăluit cum se comportă Bianca Drăgușanu în pat


hamidou, gaetan, dunarea calarasi, hotel intercontinental, distractie, prostituate Doi stranieri din Liga I s-au distrat cu o niște fetițe „calificate” într-un hotel cu ștaif din Capitală