Mondo News

Unul dintre titanii presei sportive românești a încetat din viață

Marti, 11 Iunie 2019 13:50
Scris de: Vlad Economu
Unul dintre titanii presei sportive românești a încetat din viață

Cunoscutul jurnalist sportiv Constantin Alexe a decedat, luni, la vârsta de 84 de ani, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Constantin Alexe a fost în slujba sportului timp de 51 de ani la cotidianul Sportul (apoi Gazeta Sporturilor), fiind fondatorul şi directorul revistei Fotbal.

”A scris mii de articole despre sportul rege pe care l-a iubit mai mult decât pe el însuşi! A scris despre Iaşin, portarul Rusiei, într-un interviu exclusiv! A stat pe banca Braziliei şi i-a iubit pe Dobrin, pe Hagi, pe Mircea Sandu, Gino Iorgulescu ca pe proprii lui fii!”, scrie fiica sa, jurnalista Dana Alexe Popescu (TVR).

Constantin Alexe a fost absolvent al Facultăţii de Ziaristică şi al Facultăţii de Filosofie şi Sociologie. El s-a afirmat, mai întâi, ca un talent în fotbal, făcând parte din echipele de copii şi juniori ale cluburilor FC Ploieşti, Metalul Plopeni, Voinţa şi Unirea. În 1956 a jucat în selecţionata Armatei a II-a, cu care a câştigat Spartachiada Militară.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!