Mondo News

Video șocant! Unul dintre jucătorii de viitor ai României filmat gol pușcă în timp ce un amic îi freca bărbăția

Marti, 16 Octombrie 2018 14:43
Scris de: Vlad Economu
Video șocant! Unul dintre jucătorii de viitor ai României filmat gol pușcă în timp ce un amic îi freca bărbăția

Cancan.ro a publicat, în exclusivitate, imagini de-a dreptul uluitoare cu unul dintre puștii-minune ai ”naționalei”. Fotbalistul a intrat într-un ”joc” sexual bolnăvicios. Jucătorul a fost filmat gol-pușcă, în timp ce un amic îi masa bărbăția. Cei doi și-au pălmuit reciproc fesele, apoi… scenele sunt, pur și simplu, halucinante! Interzis categoric persoanelor sub 18 ani!

În primă fază, amicul fotbalistului legimat la o echipă grea din Liga 1 pregătește camera video. În tot acest timp, jucătorul care se află inclusiv în vizorul lui Cosmin Contra asistă, puțin neliniștit. Se freacă pe picior, pe față, își trece mâinile prin păr… Filmarea intrată în posesia jurnaliștilor de la cancan.ro are aproximativ 20 de minute. După câteva secunde, sportivul trece la treabă. Își dă pantalonii jos și începe să-și mângâie bărbăția.

După aproximativ un minut de “încălzire”, speranța fotbalului românesc își trage șortul și se așează lângă amicul său. Poartă o discuție scurtă, după care prietenul jucătorului își dă, la rândul lui, pantalonii jos. Se întoarce, iar sportivul cu numeroase prezențe în Liga 1 începe să-i pălmuiască fesele. Una, două, trei… Sus, pantalonii! Ședința ia, pentru moment, o pauză! Pentru că urmează sportivul la rând. Este lovit peste fese de tovarășul său de hârjoneală. 

Citește și: CURAJ FĂRĂ LIMITE! ESTE INCREDIBIL CE A PUTUT FACE O MAMĂ CA SĂ-ȘI SALVEZE FIICA

Cei doi se așează, apoi, pe scaun pentru a-și trage sufletul. Nu pentru mult timp, pentru că fotbalistul se ridică hotărât. Se dezbracă de toate hainele. Amicul său nu stă pe gânduri și începe, fără nicio jenă, să-i maseze bărbăția. Inițial cu o mână, după care cu ambele! Totul a durat câteva zeci de secunde. ”Jocul” sexual bolnăvicios se sfârșește, iar puștiul-minune al ”naționalei” ia loc lângă prietenul său.

Spre finalul „ședinței” mai urmează câte o serie de pălmuiri reciproce, la fundul gol, după cum se vede în imaginile obținute de cancan.ro. După aproximativ 20 de minute, spectacolul grotesc ia sfârșit. Ce a urmat, doar jucătorul și amicul său știu. Cert este că imaginile sunt, fără nicio exagerare, halucinante. Ședința de videochat cu cei doi va face, mai mult ca sigur, înconjurul fotbalului românesc!

VIDEOCLIPUL ȘOCANT poate fi urmărit AICI!

Sursa text: cancan.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

iPhone 12, iPhone 2020, lansare, defecte, apple iPhone 12, noul model care dezamăgește încă dinainte de lansare


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a orbit după ce a ajuns la spital din cauza unui infarct


Electric Castle 2019, festival, bontida, limp bizkit, jared leto, florence, castel banffy, the machine, editia 7 Electric Castle 2019. Care sunt capetele de afiş ale ediției cu numărul 7


razvan zamfir, afc hermannstadt, filip jazvic, bataie, reziliere contract Bătaie în Liga I. Un oficial a fost bătut măr de un fotbalist! Incidentul a avut loc în sediul clubului