Mondo News

Unde își petrec românii minivacanța de Paște și 1 Mai. Top 3 destinații preferate de pe litoralul românesc

Vineri, 26 Aprilie 2019 11:41
Scris de: Vlad Economu
Unde își petrec românii minivacanța de Paște și 1 Mai. Top 3 destinații preferate de pe litoralul românesc

Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România estimează că numai pe Litoralul românesc sunt aşteptaţi în această vacanţă de Paşte şi 1 Mai peste 40.000 turişti, mai ales că din 26 aprilie “se dă startul distracţiei” la malul mării. 

În acest an vor fi 6 zile de petrecere pe Litoral, datorită faptului că se sărbătoreşte nu numai tradiţionalul 1 Mai la mare, ci şi “Lumina de la malul mării”, tradiţionala celebrare la mare a Sărbătorii Pascale. În top 3 destinații preferate de pe litoralul românesc se regăsesc stațiunile Mamaia, Năvodari și Vama Veche. 

Alte destinații preferate pentru minivacanța de Paște și 1 Mai

Destinațiile preferate ale românilor pentru vacanța de Paște și de 1 Mai sunt Bucovina, Maramureş şi staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi Delta Dunării.  Asociaţia Patronală Delta Dunării estimează pentru vacanţa de Paşte un grad de ocupare 70% în Delta Dunării, în timp ce pentru 1 Mai s-a ajuns deja la 100%.  În cea ce privește vacanțele în străinătate, românii au optat pentru Grecia, Turcia, Egipt și Thailanda.

Citește și: CÂT COSTĂ CAZAREA PE LITORAL ÎN MINIVACANȚA DE PAȘTE ȘI 1 MAI. SUNT PREGĂTITE PESTE 40.000 DE LOCURI

Sursa foto: ziua de constanța

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție


grupare skimming, rechinu, claudiu martin florian, Fratele interlopului “Rechinul”, arestat de FBI. Suma uriașă bani pe care a câștigat-o din clonarea cardurilor