Mondo News

Un primar PSD a venit ”afumat” la întâlnirea cu premierul Dăncilă! Video cu discursul edilului amețit

Joi, 23 Mai 2019 16:27
Scris de: Vlad Economu
Un primar PSD a venit ”afumat” la întâlnirea cu premierul Dăncilă! Video cu discursul edilului amețit

Un primar PSD a venit beat la întâlnirea cu Viorica Dăncilă, marți, în județul Vaslui. A încercat să aducă la cunoștință autorităților problemele pe care le are comuna e care o reprezintă, dar a avut un discurs greu de înțeles și plin de lacune.

Premierul Viorica Dăncilă a avut marți o întâlnire cu primarii din judeţul Vaslui. Unul dintre primari, probabil sătul de așteptare, pentru că premierul a întârziat câteva ore, a decis să se răcorească înainte. Când a luat cuvântul și a vrut să îi prezinte Vioricăi Dăncilă problemele pe care le întâmpină locuitorii comunei pe care îi reprezintă, edilul PSD a avut un discurs greu de înțeles, cu multe lacune și pauze în vorbire.

Mai mult decât atât, cei din sală râdeau cam după fiecare frază, tocmai din cauza faptului că nu se înțelegea ce vrea să transmită. Benone Pletea este primarul comunei Ibănești.

Iată o parte din discursul primarului: “Domnul ministru, domnule prefect, și ceilalți vă mulțumim pentru vizita în juețul nostru Vaslui. Dar eu am două probleme care vin în numărul, adica numele locuitorilor comunei Ibănești. Vreau să vă aduc și dumneavoastră la cunoștință, am mai adus la cunoștință domnului…ăăă, pfff, e vorba de niște ani, un fost, Cioloș, domnul Cioloș.”

A făcut eforturi vizibile că își amintească numele lui Dacian Cioloș.

În trecut, primarul PSD, Benone Pletea, a fost prins copiind la BAC și a fost dat afară de la examen.

Un alt primar, Petrica Simiuc de la Todirești a fost surprins, la rândul său, în stare avansată de ebrietate la întâlnirea cu Viorica Dăncilă.  Acesta le cerea jurnaliștilor să îi facă poze pentru a vedea lumea cât de frumos și deștept este, potrivit stiriest.ro.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video


kira hagi, gica hagi, dezvaluiri, carnetel, actrita, Kira Hagi, dezvăluiri despre cum a ajuns actriță: “La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și a scos carnețelul”