Mondo News

Un primar PSD a venit ”afumat” la întâlnirea cu premierul Dăncilă! Video cu discursul edilului amețit

Joi, 23 Mai 2019 16:27
Scris de: Vlad Economu
Un primar PSD a venit ”afumat” la întâlnirea cu premierul Dăncilă! Video cu discursul edilului amețit

Un primar PSD a venit beat la întâlnirea cu Viorica Dăncilă, marți, în județul Vaslui. A încercat să aducă la cunoștință autorităților problemele pe care le are comuna e care o reprezintă, dar a avut un discurs greu de înțeles și plin de lacune.

Premierul Viorica Dăncilă a avut marți o întâlnire cu primarii din judeţul Vaslui. Unul dintre primari, probabil sătul de așteptare, pentru că premierul a întârziat câteva ore, a decis să se răcorească înainte. Când a luat cuvântul și a vrut să îi prezinte Vioricăi Dăncilă problemele pe care le întâmpină locuitorii comunei pe care îi reprezintă, edilul PSD a avut un discurs greu de înțeles, cu multe lacune și pauze în vorbire.

Mai mult decât atât, cei din sală râdeau cam după fiecare frază, tocmai din cauza faptului că nu se înțelegea ce vrea să transmită. Benone Pletea este primarul comunei Ibănești.

Iată o parte din discursul primarului: “Domnul ministru, domnule prefect, și ceilalți vă mulțumim pentru vizita în juețul nostru Vaslui. Dar eu am două probleme care vin în numărul, adica numele locuitorilor comunei Ibănești. Vreau să vă aduc și dumneavoastră la cunoștință, am mai adus la cunoștință domnului…ăăă, pfff, e vorba de niște ani, un fost, Cioloș, domnul Cioloș.”

A făcut eforturi vizibile că își amintească numele lui Dacian Cioloș.

În trecut, primarul PSD, Benone Pletea, a fost prins copiind la BAC și a fost dat afară de la examen.

Un alt primar, Petrica Simiuc de la Todirești a fost surprins, la rândul său, în stare avansată de ebrietate la întâlnirea cu Viorica Dăncilă.  Acesta le cerea jurnaliștilor să îi facă poze pentru a vedea lumea cât de frumos și deștept este, potrivit stiriest.ro.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!


horoscop 26 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 26 iunie 2019. Berbecii se izolează, iar starea de spirit a Vărsătorilor fluctuează