Mondo News

Un primar de sector o dă de gol pe Gabriela Firea: A cui a fost ideea Târgului de Crăciun din Piața Victoriei

, 03 Decembrie 2017 14:15
Scris de: Vlad Economu
Un primar de sector o dă de gol pe Gabriela Firea: A cui a fost ideea Târgului de Crăciun din Piața Victoriei

Dan Tudorache, edilul PSD al Sectorului 1, a dat-o de gol pe Gabriela Firea. Acesta a declarat, duminică la Realitatea TV, că decizia de a organiza un târg de Crăciun în Piața Victoriei a fost luată în partid! 

Declarația lui Tudorache este în contradicție evidentă cu cea a Primăriei Generale care anunța că Târgul va fi organizat la cererea Inspectoratului Școlar.

“Urmare a unei solicitări primite din partea Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Primăria Capitalei va organiza, prin intermediul PROEDUS și ARCUB, în perioada 05 – 17 decembrie, în Piața Victoriei, evenimentul cultural dedicat copiilor “Târg de sărbători – Festival de colinde și obiceiuri de iarnă”, se arată într-o comunicare de presă remisă marți celor de la hotnews.ro.

Gabriela Firea a anunțat sâmbătă că renunța la Târgul de Crăciun din Piața Victoriei după ce protestatarii au demontat schelele. Primarul general a spus că va muta târgul în altă locație, însă nu a specificat unde.

Sursa foto: adevărul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB