Mondo News

Un prezentator de calibru lasă televiziunea pentru Poliția Română

Luni, 26 Februarie 2018 11:25
Scris de: Vlad Economu
Un prezentator de calibru lasă televiziunea pentru Poliția Română

Un prezentator de calibru renunță la televiziune pentru a se alătura Poliției Române. Una dintre cele mai importante figuri de la Kanal D ar putea părăsi televiziunea pentru Poliția Română. Se pare că acesta urmează să ia o pauză de la pupitrul stirilor pentru a se înrola în poliție.

Apropiații realizatorului Christian Sabbagh au declarat pentru evz.ro, că mai mulți reprezentanți din structurile de conducere ai MI au vizitat vineri dimineaţă, în jurul orei 9.30, sediul Kanal D. Pentru a discuta despre o posibilă delegare a jurnalistului la Minister.

Citește și: ŞOC ÎN TELEVIZIUNE: ANTENELE AU UN NOU ŞEF! ACESTA A PETRECUT UN DECENIU LA PROTV

„Va fi imaginea Poliţiei Române şi se va ocupa îndeaproape de relaţia cu mass-media. Faptul că a trăit o bună perioadă de timp printre poliţişti, pe vremea când realiza emisiunea „112 – Poliţia în acţiune”, dar şi faptul că mare parte din activitatea lui în presă a fost dedicată prezentării unei imagini cât mai conforme cu realitatea a oamenilor legii au cântărit greu în balanţă pentru oamenii din fruntea MI atunci când au luat decizia de a-l coopta în echipă”, au mărturisit sursele citate.

Contactat telefonic, Christian nu a confirmat, dar nici infirmat vestea. S-a mulţumit doar să spună că, „o astfel de solicitare venită din partea Ministerului de Interne nu poate decât să mă onoreze”, a declarat realizatorul TV.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis