Mondo News

Un nou scandal la Insula Iubirii! Un concurent a recunoscut că a încercat să fie „peşte“! Foto în articol

Marti, 06 Noiembrie 2018 12:43
Scris de: Vlad Economu
Un nou scandal la Insula Iubirii! Un concurent a recunoscut că a încercat să fie „peşte“! Foto în articol

În cea mai recentă ediţie a emisiunii „Insula iubirii“, prima concurentă care a picat în ispită a fost Mari, iubita lui Iulian. Aceasta şi-a motivat gestul afirmând că el a picat primul în ispită, după ce s-a sărutat cu Irina.

Iniţial, Mari a ajuns în braţele lui George, pe care până la urmă l-a dat la o parte, pentru a avea o relaţie cu Cristi. În momentul în care a decis să se despartă de Iulian, bărbatul alături de care a ajuns în Thailanda, Mari a aruncat foarte multe cuvinte grele la adresa acestuia. Printre zecile de înjurături pe care telespectatorii le-au auzit, concurenta de la „Insula iubirii“ a afirmat că Iulian şi-a dorit să fie şi proxenet, dar că acest lucru nu i-a reuşit.

Citește și: SCANDAL LA INSULA IUBIRII: MAMĂ CE PUMN I-AȘ FI DAT ÎN FAȚĂ! VIDEO

Din spusele lui Mari, fostul ei iubit ar fi încercat să trimită două tinere în străinătate să se prostitueze, iar acest lucru a fost confirmat parţial chiar de Iulian, în cea mai recentă ediţie a emisiunii „Insula iubirii“.

iulian_la_click

Întrebat de Radu Vâlcan dacă a vrut să fie „peşte“, Iulian a recunoscut că a cunoscut, la un moment dat, că se apropiase de o fată care îşi dorea să ajungă în străinătate şi să-şi vândă trupul. Potrivit concurentului de la „Insula iubirii“, el nu a ajutat-o pe aceasta să îşi ducă planul la bun sfârşit, deoarece şi-a dat seama că nu este făcut pentru această „meserie“.

Toţii concurenţii de la „Insula iubirii“ au fost şocaţi când au auzit acest lucru, iar cel care l-a confruntat direct pe Iulian a fost Ionuţ. „Nu m-aş fi gândit niciodată că ai putea să fii «peşte»“, i-a spus acesta, iar Iulian s-a apărat timid şi parcă fără a ştii ce răspuns să dea: „Am încercat“.

Sursa text: okmagazine.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 iunie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 iunie 2019. Racii trebuie să țină cu dinții de bani, iar Scorpionii sunt agresivi


simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu