Mondo News

Un mister biblic vechi de 3.000 de ani ar putea fi rezolvat. Arheologii au făcut o descoperire importantă

Vineri, 11 Ianuarie 2019 11:40
Scris de: Vlad Economu
Un mister biblic vechi de 3.000 de ani ar putea fi rezolvat. Arheologii au făcut o descoperire importantă

Misterul Chivotului Legii, al Chivotului Legământului sau Chivotul lui Dumnezeu, așa cum mai este cunoscut, este aproape de a fi rezolvat, după mai bine de 3.000 de ani.

O echipă de arheologi, care de câțiva ani fac săpături în zona orașului Kiryat Ye’arim, a descoperit un vechi templu israelit, despre care se crede că ar putea aduce lămuriri misterului.

Potrivit istoriilor, Chivotul este artefactul în care au fost depozitate Tabletele cu Cele Zece Porunci primite de Moise. Descrierea bibilică vorbește despre un cufăr din lemn, placat cu aur și cu un capac ornat doi îngeri aurii.

Scriptura mai spune că acest Chivot a fost construit de israelieni conform instrucțiunilor primite de la Dumnezeu și că proteja Pământul Sfânt. Echipa de arheologi spune că nu se așteaptă să găsească artefactul, ci mai degrabă indicii despre originea și povestea sa. De-a lungul timpului s-a speculat că artefactul ar fi fost furat sau chiar topit de către cuceritorii Israelului.

Sursa traducere: descopera


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți


malaezia, divort, fost rege, fosta miss moscova, motiv, mohammad V, oksana voevodina Motivul pentru care fostul rege al Malaeziei a divorţat de femeia pentru care a renunţat la tron. Ce a aflat despre soţia sa, fostă Miss Moscova


leoaica, elefant, atac, video, africa de sud, parcul național kruger O leoaică atacă un elefant în căutarea unei mese pentru puii ei! Video


faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!