Mondo News

Un jucător de la FCSB a suferit un blocaj mental! Nici nu mai vrea să intre pe teren!

Vineri, 12 Aprilie 2019 12:18
Scris de: Vlad Economu
Un jucător de la FCSB a suferit un blocaj mental! Nici nu mai vrea să intre pe teren!

Cazul misterios al fotbalistului sârb Marko Momcilovic continuă. Fundașul stânga al lui FCSB s-a accidentat în august 2018 și trebuia să lipsească o lună, însă de atunci nu a mai disputat vreun meci oficial.

Conform Fanatik, Momcilovic a suferit un blocaj mental și se teme că, dacă ar mai juca din nou, s-ar accidenta și mai grav, motiv pentru care refuza să mai joace. Sursa citată scrie că Mihai Teja a dorit să-l includă în lotul pentru meciul cu Sepsi, dar Marko a refuzat ferm, susținând că are dureri la spate deși, oficial, problemele sale sunt musculare. Staff-ul roș-albaștrilor n-ar fi crezut această scuză și a rămas în stare de șoc.

Marko Momcilovic s-a accidentat în luna august, în confruntarea cu Hajduk Split din Europa League, acuzând probleme medicale. Revenirea să urma să se producă în luna noiembrie, dar accidentarea i-a recidivat la un antrenament și de atunci nu a mai prins niciun minut într-un meci oficial.
El a făcut pregătirea de iarnă, a intrat într-un meci amical și toată lumea se aștepta să-l vadă pe teren la reluarea campionatului, având în vedere anunțurile făcute de oficialii roș-albaștrilor.

A fost rezervă la meciul cu Concordia Chiajna de pe 18 februarie, dar apoi a dispărut iar din lot încă o lună și jumătate pe motiv că “nu e pregătit suficient”. Pe 31 martie, Momcilovic a fost rezervă la meciul cu U Craiova, dar la partidă cu Sepși a dispărut din nou din lot.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 iulie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 iulie 2019. Vărsătorii trebuie să fie optimiști, iar Taurii să revină cu picioarele pe pământ


corabie, cristofor columb, marea baltica, epava, descoperire, arheologi marini “Comoară” veche de 500 de ani, descoperită intactă, în Marea Baltică!


prodecan, teorie, viol, facultate teologie, radio trinitas, vasile raduca Halucinant! Ce spune prodecanul Facultății de Teologie despre viol


CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova, Viitorul, cupe europene, televizari, liga campionilor, europa league, tur II preliminar CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova și Viitorul joacă în cupele europene! Unde poți viziona partidele