Mondo News

Un iPhone din prima generație, scos la vânzare pe eBay cu un preț exorbitant

Marti, 21 Ianuarie 2020 12:19
Scris de: Vlad Economu
Un iPhone din prima generație, scos la vânzare pe eBay cu un preț exorbitant

Un utilizator de pe eBay vinde un iPhone din prima generație de telefoane de la Apple, iar prețul este unul impresionant. Primul model al seriei de telefoane a fost lansat în 2007.

Peste 12 ani mai târziu, un dispozitiv nedesfăcut, încă sigilat în cutia sa originală, este extrem de greu de găsit. De asta și-a dat seama și un utilizator de pe eBay care vinde acum un telefon din prima generație la un preț exorbitant. Acesta cere 10.000 de dolari pe telefonul din 2007. Poți vedea anunțul de pe site aici.

Ia în considerare faptul că flagshipul Apple din 2019, iPhone Pro Max, costă de 10 ori mai puțin decât acesta. Îl poți cumpăra cu aproximativ 1.000 de dolari pe site-ul oficial Apple.

Ce-ți poate oferi un iPhone din prima generație de telefoane

Ca să-ți dai seama cât de departe este 2007, cel puțin în materie de tehnologie, îți voi enumera specificațiile telefonului din prima generație.

Primul telefon de la Apple vândut pe eBay vine cu un procesor Single Core, o capacitate de stocare de 8 GB și o memorie RAM de 8GB. Are un display LCD de 3,5 inch și o singură cameră foto de 2 MP. De asemenea, funcționează în rețeaua 2G.

La intrarea pe piață, modelul cu 8GB memorie RAM costa 600 de dolari. Tot în anul respectiv, Apple a vândut 1,9 milioane de telefoane. În comparație, în 2018, peste 217 milioane de iPhone-uri au fost livrate în lume.

Inițial, telefonul s-a numit iPhone OS 1, înainte ca Apple să adopte denumirea iOS pentru sistemul său de operare, în 2010. Pe atunci, telefonul nu suporta decât aplicațiile native Apple. Aplicațiile terțe urmau să devină disponibile în App Store odată cu lansarea iPhone 3G, un an mai târziu. Apple a întrerupt producția telefonului din prima generație în prima săptămână.

Ulterior, în 2013, compania americană a renunțat complet la telefonul din 2007, odată cu dezvăluirea iPhone 5 și 5S.

Sursa text: playtech.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

smiley, concert, onorariu, pretentii, suma uriasa Cât câștigă Smiley pentru o oră de concert. Vedeta PRO TV are pretenții uriașe


epidemii, top 10, omenire, istorie, epidemii, virusuri, bacterii, moarte, medicina, Variola, Gripa din 1918, Moartea Neagra, Malaria, Tuberculoza, Holera, SIDA, Febra galbena, Tifosul epidemic, Poliomielita Cele mai necruțătoare epidemii care au devastat omenirea


dana budeanu, recomandare, valentines day, barbati, video Dana Budeanu a făcut o recomandare, de Valentine’s Day, pentru „mafioți”. Video viral


gica hagi, cambridge, studii, ianis hagi, Gică Hagi a dezvăluit unde ar fi putut ajunge Ianis! Mama lui ar fi vrut să-l trimită acolo