Mondo News

Un fost europarlamentar PSD dezvăluie planul pus la cale de Dragnea menit să-l distrugă pe Iohannis

, 19 Mai 2019 15:06
Scris de: Vlad Economu
Un fost europarlamentar PSD dezvăluie planul pus la cale de Dragnea menit să-l distrugă pe Iohannis

Când vine vorba despre atacul și înlăturarea lui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea nu se dă în lături de la nimic. Planul ascuns al liderului PSD a fost făcut public de către un important politician.

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin a spus care este planul ascuns al PSD . Acesta susține că PSD vrea să invalideze la CCR referendumului pe justiție și apoi să meargă pe varianta de suspendare a președintelui Iohannis.

”Invalidarea referendumului ca neconstitutional in sine de către CCR va oferi Parlamentului baza constitutionala pentru suspendarea unui Presedinte care devine pe zi ce trece un pericol tot mai mare pentru securitatea nationala.Constitutia exclude de la revizuire orice initiativa care ar avea ca rezultat «suprimarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor sau garantiile acestora». Or, vocatia la gratiere (la iertare) este tocmai un asemenea drept fundamental, in timp ce amnistia, impreuna cu gratierea, reprezinta garantii ale unui drept fundamental (dreptul la libertate, de exemplu), la care se poate recurge atunci cand nu mai exista mijloace judiciare pentru repararea incalcarii acestuia.

Avem sub ochii nostri in acest sens situatia celor condamnati de complete ilegal constituite, ale caror hotarari au fost declarate in bloc absolut nule de catre CCR, dar care continua sa isi produca efectele ilegale intrucat termenul pentru formularea contestatiei in anulare in multe cazuri concrete, a expirat. Ce facem cu acestia? Daca nu li se mai poate oferi un proces echitabil, li se poate asigura, cel putin, remediul amnistiei sau gratierii”, a comentat Adrian Severin pe site-ul DC News.ro.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate