Mondo News

Un fost antrenor al Stelei nu mai vrea să audă de FCSB. „Ce să fiu acolo, decor? Nu poți să lucrezi cu Gigi”

, 19 Mai 2019 07:55
Scris de: Vlad Economu
Un fost antrenor al Stelei nu mai vrea să audă de FCSB. „Ce să fiu acolo, decor? Nu poți să lucrezi cu Gigi”

Ilie Dumitrescu, fost mare jucător al Stelei, a declarat că nu ar vrea să mai lucreze cu Gigi Becali și exclude revenirea la gruparea „roș-albastră”, informează Digisport.  

Propus de Edi Iordănescu, în funcția de manager al celor de la FCSB, Ilie Dumitrescu a spus că nu vrea să mai lucreze cu Gigi Becali. Fostul jucător al Stelei a antrenat pentru o scurtă perioadă, în Ghencea, în 2010, și a plecat supărat pe patron.

„Ca să fii util într-o societate trebuie să faci anumite lucruri. Ce să fiu acolo, decor? Ce să fiu cu Gigi, decor? Nu poți să lucrezi cu Gigi. Nu-și dorește un om care să vină să ajute. Are echipa făcută. Eu vorbesc cu el. M-a întrebat despre jucătorii Stelei, cum îi văd.

Dar eu nu pot să-i spun unei persoane dacă să se ducă sau nu la o echipă. Eu sunt ancorat ca analist sportiv la meciurile lui FCSB. Dar pe ce post să merg eu acolo? Nu cred că are nevoie de consilier. Eu nu sufăr să fiu implicat în ceva. Mulțumesc lui Dumnezeu sunt foarte bine. Ce să fac eu la FCSB? Când eu am vorbit cu Edi nu avusese nicio discuție cu Gigi Becali. Probabil a primit niște semnale că ar fi dorit. El e un antrenor cu personalitate. Mie mi-a plăcut foarte mult dialogul cu el. Își dorește performanță. Are un plan foarte bine pus la punct”, a spsu Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 septembrie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 septembrie 2019. Peștii au nevoie de un mentor, iar Scorpionii schimbă macazul


mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video