Mondo News

Un cunoscut și îndrăgit luptător de wrestling a murit în ring! Avea doar 51 de ani. Video

, 12 Mai 2019 10:10
Scris de: Vlad Economu
Un cunoscut și îndrăgit luptător de wrestling a murit în ring! Avea doar 51 de ani. Video

Silver King, un cunoscut și îndrăgit luptător de wrestling, a murit din cauza unei probleme medicale, în ring, în timpul unui show la Londra.  Wrestlerul, pe numele lui real César Barrón, avea doar 51 de ani a murit în estul capitalei britanice, în fața unui public numeros care a rămas fără cuvinte.

Mai multe imagini care au fost realizate în timpul incidentului au ajuns pe social media. Se poate observa că Silver King s-a prăbușit în ring. Adversarul său, Juventud Guerrera, se pregătea să facă o ultimă mișcare pentru a câștiga bătălia, însă la un moment dat și-a dat seama că ceva nu era în regulă cu King, potrivit Mirror.

Citește și: RUSIA. INTERNAȚIONALII PAVEL MAMAEV ŞI ALEKSANDR KOKORIN AU FOST CONDAMNAŢI LA ÎNCHISOARE

Conform ultimelor informații, luptătorul a suferit un infarct. Silver King a avut o apariție și pe marele ecran, după ce a jucat în comedia Nacho Libre, alături de Jack Black.

Sursa foto: facebook / Silver King


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 august 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 august 2019. Taurii sunt visători, iar Vărsătorii pot da sfaturi speciale


walton, walmart, avere, castiguri Cea mai bogată familie din lume câștigă 4 milioane de dolari pe oră


cni, stadion steaua, stadion nou, foto, euro 2020 Euro 2020. Noul stadion Steaua începe să prindă contur! Galerie Foto în articol


meghan markle, jeans, blugi, interdictie, elisabeta a II-a Ce i-a interzis regina Elisabeta a II-a decesei de Sussex, Meghan Markle!