Mondo News

Un cunoscut om de afaceri din Slatina s-a sinucis. Biletul de adio pe care l-a lăsat bărbatul

Miercuri, 10 Aprilie 2019 22:43
Scris de: Vlad Economu
Un cunoscut om de afaceri din Slatina s-a sinucis. Biletul de adio pe care l-a lăsat bărbatul

Radu Gheorghe, cunoscut sub numele de Mârjacu, patronul mai multor magazine și restaurante din municipiul Slatina, şi-a pus capăt zilelor miercuri după-amiază.

Bărbatul a lăsat un bilet de adio prin care explică de ce a recurs la gestul necugetat, că nu mai are datorii, dar şi că îşi doreşte ca familia să ducă mai departe afacerea sa, scrie Eveniment de Olt.

Sursa foto: facebook / restaurant marjacu


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video