Mondo News

Un bărbat din Capitală s-a răzbunat crunt pe amantă! Vezi ce i-a făcut și ce daune trebuie să-i plătească

Vineri, 26 Ianuarie 2018 12:09
Scris de: Vlad Economu
Un bărbat din Capitală s-a răzbunat crunt pe amantă! Vezi ce i-a făcut și ce daune trebuie să-i plătească

Un bărbat din Capitală părăsit de amantă a decis să o facă să sufere pe aceasta. Astfel, a șantajat-o pe femeie cu înregistrările video pe care i le făcuse în timpul partidelor de amor.

N.B și V au fost amanți timp de o jumătate de an, scrie adevărul.ro. Ambii erau căsătoriți. Relația lor extraconjugală a început în septembrie 2015 și s-a terminat în martie 2016. În timpul relației, bărbatul a filmat-o pe femeie în timp ce întrețineau relații intime, fără știrea acesteia, și a păstrat înregistrările.În luna ianurie a anului 2016, când între cei doi au apărut unele neînţelegeri, femeia s-a hotărât să rupă relaţia şi l-a părăsit.

N.B. a încercat zadarnic să o contacteze, iar după câteva zile, a mers direct la locul de muncă al amantei. N-a găsit-o, dar a stat de vorbă cu sora acesteia, colegă de serviciu, care a refuzat însă să-i ofere informaţiile cerute. Pentru că venise cu o parte din înregistrări, i-a arătat o dovadă video a relaţiei lor amoroase. Mai mult de atât, acesta a amenințat-o pe sora amantei că are mai multe cd-uri cu ipostaze intime ale relației lor, pe care le va face publice.

Femeia nu a mai dorit să se întoarcă la bărbat, așa că acesta și-a ieșit din minți. A distribuit înregistrările cu actele sexuale explicite în apropierea unui spital și a unei grădinițe. Amanta i-a făcut plângere penală. Instanța a dispus condamnarea bărbatului la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de violare a vieții private, respectiv pentru că a distribuit cd-uri ce conțineau înregistrări cu fosta amanta în ipostaze intime. De asemenea, inculpatul a fost obligat să plătească fostei amante daune morale de 5.000 de euro.

Sursă text: adevărul.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB