Mondo News

Un bărbat a devenit timp de 48 de ore, cel mai bogat om din lume! Eroare halucinantă făcută de bancă

Marti, 13 Februarie 2018 18:05
Scris de: Vlad Economu
Un bărbat a devenit timp de 48 de ore, cel mai bogat om din lume! Eroare halucinantă făcută de bancă

Un belgian a devenit, peste noapte, cel mai bogat om din lume. El a descoperit în contul sau bancar un virament de două mii de miliarde de euro.

“Când m-am uitat pe contul de Internet banking, miercurea trecută, am observat că am devenit cel mai bogat om din lume”, a povestit Luc Mahieux pentru presa belgiană.

Bărbatul a explicat că în urmă cu ceva timp își introdusese datele bancare pe un site la care se abonase, însă după ce a observat că este taxat cu 35 euro pe luna a decis să își închidă abonamentul. Apoi, a constatat că suma astronomică intrată în cont provine de pe această platformă.

“Am telefonat la serviciul împotriva fraudei bancare. Cei de acolo nu mi-au putut oferi explicații (…) Personal, nu cred că a fost vorba de o eroare informatică și nici de o tentativă de escrocherie”, a declarat el. Pentru siguranță, belgianul a luat decizia de a-și bloca acest card.

Situația “neplăcută” a fost rezolvată vinerea trecută, când cele două mii de miliarde de euro au zburat din contul belgianului, la fel de ușor cum au intrat, fără alte explicațîi. Cu toate astea, bărbatul continuă să primească pe rețelele de socializare mesaje de la persoane care îi solicită tot felul de donații.

Sursă traducere: agerpres.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iulie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 iulie 2018. Taurii nu se pot baza pe prieteni, iar Balanțele trebuie să fie mai tolerante


paris jackson, orientare sexuală, bisexuală, fiica michael jackson Fiica lui Michael Jackson și-a făcut publică orientarea sexuală


CUM SE FACE RIMMING, RIMMING, SEX, SEX TABOO, SEXUALITATE, SEX ORAL ANUS, TROMBON RUGINIT, TRAMBITA RUGINITA, CUPLU, RELATII, FETISHURI SEXUALE, SEX INTERZIS, MASTURBARE, PORNOGRAFIE, KELLY SHIBARI, Sex tabu: Ce este rimming-ul? Ai cânta la un trombon dacă acesta ar fi ruginit?


halucinant, pradator sexual, caz clasat, sector 4, emilie, radu chiper, catalin galcea, catalin tolontan, masturbare, lift Caz halucinant în România! Scuza penibilă a unui procuror după eliberarea unui agresor sexual