Mondo News

Un american s-a înecat în Tanzania în timp ce își cerea iubita în căsătorie sub apă! Video

, 22 Septembrie 2019 13:36
Scris de: Vlad Economu
Un american s-a înecat în Tanzania în timp ce își cerea iubita în căsătorie sub apă! Video
Un bărbat din statul american Louisiana, aflat în vacanță în Tanzania, s-a înecat în timp ce încerca să își ceară iubita în căsătorie sub apă, relatează site-ul postului CNN, preluat de Mediafax.
 
Steven Weber a cerut-o pe prietena sa, Kenesha Antoine, sub apă, având un mesaj scris de mână și un inel. ”Nu pot să îmi țin respirația suficient de mult ca să îți spun tot ce iubesc la tine. Dar…tot ce iubesc la tine, iubesc mai mult în fiecare zi”, scrie în mesajul afișat de bărbat și surprins de iubita s-a într-o înregistrare video.
 
Weber nu a reușit să se întoarcă la suprafață, anunță Antoine într-o postare de pe Facebook. Acesta s-a înecat la scurt timp după cererea în căsătorie. Autoritățile locale au anunțat că investighează cazul. Departamentul de Stat american a confirmat că un cetățean american a murit în Tanzania, însă nu a oferit mai multe detalii. ”Condoleanțele noastre sincere familiei pentru pierderea suferită. Vom oferi asistență consulară necesară”, afirmă Departamentul de Stat.
 

Sursa foto și video: facebook / Kenesha Antoine

Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bilel omrani, atacant, cfr cluj, refuz, naturalizare, nationala romaniei, algeria Planul lui Mirel Rădoi, dat peste cap! Un fotbalist străin refuză să joace pentru naționala României


antena 1, show, insula iubirii, emisiune concurs, love island Antena 1 pregătește un nou super show! Noua emisiune care vă va ține cu sufletul la gură


dan puric, gigi becali, admiratie, puscarie, acte caritate Dan Puric este fascinat de Gigi Becali: ”Este un om admirabil!”


rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video