Mondo News

Umilită de o profesoară, o fetiță de 12 ani s-a sinucis! Biletul de adio lăsat de copila îndurerată

Miercuri, 07 Februarie 2018 13:39
Scris de: Vlad Economu
Umilită de o profesoară, o fetiță de 12 ani s-a sinucis! Biletul de adio lăsat de copila îndurerată

O fetiţă de numai 12 ani, din India, s-a aruncat de pe o clădire din apropierea casei ei, iar motivul este unul incredibil, notează BBC. Copila a lăsat un bilet în care şi-a explicat gestul, spunând că profesoara ei a umilit-o la şcoală, după ce a observat că avea pete de sânge pe uniformă, cauzate de menstruaţie.

Profesoara a obigat-o pe fetiță să le arate petele colegilor, potrivit spuselor mamei ei. Femeia este convinsă că fetiţa ei s-a sinucis din cauza profesoarei şi vrea răzbunare. „Nu ştiu de ce se plânge profesoara de mine. Nu înţeleg de ce mă hărţuieşte şi mă torturează în felul ăsta”, a scris fata în biletul de adio. „Mamă, te rog iartă-mă.”

Citește și:  FBI A TERMINAT RAPORTUL LEGAT DE MOARTEA MĂDĂLINEI MANOLE! CONCLUZII ȘOCANTE

Incidentul s-a petrecut acum cu câteva luni, dar poliţia încă anchetează cazul. „Profesoara nici măcar nu a luat în calcul că erau şi băieţi în clasă. „Fiicei mele i-a venit menstruaţia când era la şcoală, sâmbăta trecută. Când i-a zis profesoarei, a primit o cârpă de praf pe post de absorbant. Apoi, profesoara a dat-o pe fata mea afară din clasă. Cum să supui o fetiţă de 12 ani la o astfel de umilinţă?”, a declarat mama fetei la BBC Tamil.

În India, menstruaţia este văzută ca un păcat. Femeile la menstruaţie n-au voie să intre în templele hinduse, pentru că sunt considerate murdare. Totodată, igiena este deficitară, pentru că multe femei nu-şi permit să-şi cumpere tampoane şi absorbante.

Sursa foto: BBC


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB