Mondo News

Ultima fiță în materie de sex! Sunt oameni care cer nu una, ci două sau trei pentru orgii!

Joi, 13 Septembrie 2018 19:12
Scris de: Vlad Economu
Ultima fiță în materie de sex! Sunt oameni care cer nu una, ci două sau trei pentru orgii!

Dacă ați crezut că imaginația oamenilor în materie de amor și-a atins limitele, v-ați înșelat. Ultima „fiță” frizează nebunia și pare desprinsă din filmele în care personajele principale sunt persoane cu serioase probleme psihice.

Potrivit presei occidentale, proxeneții sunt într-o permanentă concurență, iar asta i-a împins să recurgă la rețete care mai de care mai bolnave. Una dintre nebunii o reprezintă orgiile cu femei însărcinate, iar „posesorii” spun că „afacerea” merge perfect:

Citește și:  COSTEL CORDUNEANU, OFERTAT DE MAFIA RUSEASCĂ! SPERIAT DE GARANȚIA SOLICITATĂ DE BRATVA, LIDERUL INTERLOP A DECLINAT PROPUNEREA

„În țările în care prostituția este legală, proxeneții pun la dispoziția clienților femei gravide, gata să le îndeplinească toate fanteziile persoanele care au astfel de cerințe. Culmea este că cererea a devenit foarte mare, iar unii sunt atât de ahtiați după asemenea experiențe încât vor și câte două trei femei însărcinate pentru orgii”, a dezvăluit unul dintre ziariștii care a descoperit fenomenul.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis