Mondo News

Ucis în somn de pitonul său de companie! Detaliul șocant dezvăluit de legist

Sambata, 27 Ianuarie 2018 15:42
Scris de: Vlad Economu
Ucis în somn de pitonul său de companie! Detaliul șocant dezvăluit de legist

Deși avea în grijă mai multe animale exotice încă de la vârsta de 15 ani, Dan Brandon, din Marea Britanie, a murit strangulat de pitonul sau uriaș, de peste doi metri.

În mod ironic, șarpele gigantic care i-a adus lui Dan Brandon moartea se numea Tiny (n.r.: Micuțul). Familia tânărului a fost șocată de cele întâmplate, iar evenimentul sumbru s-a petrecut pe 25 august 2017, informează telegraph.co.uk. Toate detaliile despre dispariția lui Dan Brandon au ieșit însă abia acum la iveală, după ce medicul legist care s-a ocupat de cazul tânărului de 31 de ani a decis să facă publică întreagă poveste.

Mama lui Dan, pe nume Babs, a povestit că fiul ei deținea, pe lângă acel piton, și alți 10 șerpi, dar și 12 tarantule. Mai mult, pitonul care l-a omorât pe englez era în familia acestuia de când Dan era doar un puști. De multe ori tânărul din Hampshire se filma în compania lui Tiny și era cunoscut și pe rețelele sociale pentru dragostea sa față de animalele exotice, de care avea foarte multă grijă.

Legistul care s-a ocupat de cazul lui Dan se numește Andrey Bradley, iar acesta a povestit recent tot ce s-a întâmplat în noaptea în care pitonul uriaș a scăpat din cușca în care englezul îl ținea.

„Nu avem dovezi că s-ar fi produs o luptă între tânăr și pitonul sau, dar trebuie să acceptăm că șarpele i-a provocat acestuia moartea timpurie. Mai mult decât orice, pitonul a încercat să îi arate stăpânului său un semn de afecțiune, și de aceea s-a încolăcit atât de puternic în jurul gâtului sau. Nu și-a dat seama că stăpânul nu mai respiră după doar câteva minute”, a mărturisit legistul.

Sursă traducere: ciao.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB