Mondo News

Uber Eats lansat și în România: Șoferii vor asigura legătura între consumatori și restaurante

Marti, 06 Februarie 2018 13:06
Scris de: Vlad Economu
Uber Eats lansat și în România: Șoferii vor asigura legătura între consumatori și restaurante

Uber va lansa și în România serviciul de livrare a mâncării de la restaurante, notează profit.ro. Uber Eats este o platformă on-line care asigură legătura între consumatori și restaurante. Aceasta permite livrarea comenzilor la domiciliu sau la birou prin intermediul șoferilor Uber.

România este considerată a fi țara din această regiune a Europei care are cel mai mare potențial de creștere în ceea ce privește piața de comenzi on-line de mâncare. Astfel, un român plătește în medie 15,5 euro pentru mâncarea comandată on-line, în timp ce bulgarii alocă 11,7 euro, iar ungurii 8,1 euro, scrie profit.ro. Piața locală de comenzi de mâncare este estimată la 200 de milioane de euro pe an, însă în următorii trei ani această se va dubla. 

Uber Eats va fi lansat într-un moment neprielnic pentru Uber și pentru aplicațiile on-line de taxi. Pe 19 decembrie 2017, Consiliul General al Capitalei a schimbat regulamentul de taximetrie. De acum încolo, Uber, Taxify și orice altă aplicație de taximetrie trebuie să obțină autorizație de la Primărie ca să poată funcționa.

Sursă foto: adevărul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate