Mondo News

Turneu Shenzen: Simona Halep a câștigat finala după o oră și 13 minute

Sambata, 06 Ianuarie 2018 13:55
Scris de: Vlad Economu
Turneu Shenzen: Simona Halep a câștigat finala după o oră și 13 minute

La Shenzhen, în China, plouă, astfel că organizatorii au decis ca meciurile să nu se mai dispute pe terenul obișnuit, ci într-o sală oarecare!

Update: Simona Halep a câștigat finala de simplu a turneului de la Shenzen (China). Numărul 1 WTA a învins-o pe cehoaica Katerina Siniakova (47 WTA) în trei seturi, scor 6-1, 2-6, 6-o. Partida dintre Halep și Siniakova a început cu o întârziere de 4 ore și 40 de minute. Meciul a durat o oră și 13 minute. 

Doar 22 de minute a durat primul set, unul la discreția Simonei, pe care și l-a adjudecat cu 6-1. Setul doi a început mai echilibrat, iar jucătoarea din Cehia a dat semne de revenire și chiar a reușit să face 3 breakuri pentru un 6-2, cu care a împins finala în setul decisiv. Ultimul set al finalei inedite de la Shenzhen n-a avut istoric. Simona a făcut-o praf pe Siniakova și s-a impus la 0.

Jucătoarea noastră a reușit să se revanșeze după meciul pierdut, anul trecut, în fața Siniakovei, în optimile de finală ale aceluiași turneu. Siniakova era deținătoarea en-titre a trofeului de la Shenzen.

Simona Halep va primi 163.260 de dolari şi 280 de puncte WTA. Simona Halep a mai câştigat Shenzhen Open la simplu și în 2015. Tot astăzi, Simona Halep și Irina Camelia Begu vor disputa finala de dublu, acolo unde vor da peste aceeași Katerina Siniakova .

Știre inițială

Astfel, Simona Halep este obligată să joace ambele finale, simplu și dublu, într-o sală de sport, acolo unde nu e posibilă transmisiunea tv a partidelor. Mai mult, nici accesul spectatorilor nu e permis, sala neavând tribune.

Simona Halep nu este pentru prima dată atât în finala de simplu, cât şi în cea de dublu la un turneu. În 2016, Halep a înregistrat aceeaşi performanţă la turneul de categorie Premier 5 de la Montreal. Atunci, ea a câştigat la simplu, dar a pierdut finala la dublu, pe care a jucat-o în echipă cu Monica Niculescu.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

palarie, indiana jones, licitatie, suma uriasa, Pălăria lui Indiana Jones, adjudecată la licitație pentru o sumă incredibilă


klaus iohannis, bautura preferata, bere, carmen iohannis Care este băutura preferată a președintelui Iohannis! Soția sa l-a dat de gol


model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!