Mondo News

Turneu Shenzen: Simona Halep a câștigat finala după o oră și 13 minute

Sambata, 06 Ianuarie 2018 13:55
Scris de: Vlad Economu
Turneu Shenzen: Simona Halep a câștigat finala după o oră și 13 minute

La Shenzhen, în China, plouă, astfel că organizatorii au decis ca meciurile să nu se mai dispute pe terenul obișnuit, ci într-o sală oarecare!

Update: Simona Halep a câștigat finala de simplu a turneului de la Shenzen (China). Numărul 1 WTA a învins-o pe cehoaica Katerina Siniakova (47 WTA) în trei seturi, scor 6-1, 2-6, 6-o. Partida dintre Halep și Siniakova a început cu o întârziere de 4 ore și 40 de minute. Meciul a durat o oră și 13 minute. 

Doar 22 de minute a durat primul set, unul la discreția Simonei, pe care și l-a adjudecat cu 6-1. Setul doi a început mai echilibrat, iar jucătoarea din Cehia a dat semne de revenire și chiar a reușit să face 3 breakuri pentru un 6-2, cu care a împins finala în setul decisiv. Ultimul set al finalei inedite de la Shenzhen n-a avut istoric. Simona a făcut-o praf pe Siniakova și s-a impus la 0.

Jucătoarea noastră a reușit să se revanșeze după meciul pierdut, anul trecut, în fața Siniakovei, în optimile de finală ale aceluiași turneu. Siniakova era deținătoarea en-titre a trofeului de la Shenzen.

Simona Halep va primi 163.260 de dolari şi 280 de puncte WTA. Simona Halep a mai câştigat Shenzhen Open la simplu și în 2015. Tot astăzi, Simona Halep și Irina Camelia Begu vor disputa finala de dublu, acolo unde vor da peste aceeași Katerina Siniakova .

Știre inițială

Astfel, Simona Halep este obligată să joace ambele finale, simplu și dublu, într-o sală de sport, acolo unde nu e posibilă transmisiunea tv a partidelor. Mai mult, nici accesul spectatorilor nu e permis, sala neavând tribune.

Simona Halep nu este pentru prima dată atât în finala de simplu, cât şi în cea de dublu la un turneu. În 2016, Halep a înregistrat aceeaşi performanţă la turneul de categorie Premier 5 de la Montreal. Atunci, ea a câştigat la simplu, dar a pierdut finala la dublu, pe care a jucat-o în echipă cu Monica Niculescu.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 ianuarie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 ianuarie 2018. Este nevoie de o pauză, un miracol! Se anunță și un proiect de anvergură


orgasm, orgasm feminin, orgasmul la femei, de ce nu am orgasm, de ce unele femei nu au orgasm, ginecolog, disfunctii sexuale, lipsa apetitului sexual De ce unele femei nu au niciodată orgasm! Un ginecolog explică


vali vijelie, mustata, pariu pierdut, minodora Cum și-a pierdut Vali Vijelie mustața în urma unui pariu


asasinat, greseala, victima gresita, sua Asasinat din greșeală! Plătiți să omoare o femeie, criminalii au ucis-o pe colega acesteia