Mondo News

Turneu Shenzen: Simona Halep a câștigat semifinala românească și s-a calificat în finală

Vineri, 05 Ianuarie 2018 10:38
Scris de: Vlad Economu
Turneu Shenzen: Simona Halep a câștigat semifinala românească și s-a calificat în finală

Simona Halep a învins-o, vineri, cu 6-1, 6-4, pe Irina-Camelia Begu, și s-a calificat în finala turneului de la Shenzhen.

Determinată şi agresivă, Halep şi-a continuat evoluţiile de nivel ridicat în acest început de an. Ea a fost mai precisă, mai mobilă şi mai eficientă decât adversara ei. Begu a avut momente bune în acest meci, dar a fost lipsită de constanţă, greşind uneori mingi uşoare. Cele două românce au oferit un meci cu schimburi lungi de mingi, echilibrat pe alocuri şi cu câteva puncte spectaculoase.

Semifinala românească de la Shenzen s-a încheiat după o oră şi 29 de minute de joc. Aceasta fost a şasea victorie a Simonei Halep în partidele cu Irina Begu, din tot atâtea întâlniri.

În finală, Halep va întâlni câștigătoarea partidei dintre Maria Sharapova, locul 59 WTA, și Katerina Siniakova, deținătoarea trofeului. Cu ambele românca are palmares negativ.

Anul acesta, calificarea în finala de simplu este recompensată cu un cec în valoare de 81.251 de dolari şi cu 180 de puncte WTA. Câştigătoarea turneului va primi 163.260 de dolari şi 280 de puncte WTA.

Simona Halep a câştigat Shenzhen Open la simplu în 2015.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!