Mondo News

Tudor Chirilă explică de ce refuză să se însoare

Luni, 02 Aprilie 2018 15:19
Scris de: Vlad Economu
Tudor Chirilă explică de ce refuză să se însoare

Tudor Chirilă nu vrea să se însoare! Artistul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu vrea să intre în biserică. Cântărețul care are doi copii cu iubita sa nu se gândește să își pună pirostriile. Acesta a explicat într-o postare pe blogul său motivul pentru care nu vrea să ia parte la acest ritual bisericesc.

“Nu-mi plac nunţile. Nu mi-au plăcut niciodată. Poate şi pentru faptul că la mine în familie nu s-a pus accentul pe partea festivă a acestui eveniment. Părinţii mei s-au căsătorit la Mangalia şi au petrecut la un restaurant cu un grup de patru, cinci prieteni.

Întotdeauna mi s-a părut că din momentul în care au luat hotărârea să facă nunta, mirii sunt supuşi unui calendar plictisitor de mici pași imposibil de ocolit. Fotografia de nuntă, exercitarea opţiunii costumelor de nuntă, planificarea strategică a meselor, brainstormingul meniului, războiul muzicii ( e posibil că mirele să prefere Pink Floyd, naşul mare să nutrească o nostalgie zdrobitoare pentru Giana Nanini – sau cum s-o scrie corect – iar familia miresei să nu renunţe în ruptul capului la Gheorge Turda sau Mirabela Dauer).

O să spuneţi că exagerez şi că nu e realist să existe asemenea divergenţe între miri şi familiile lor. Pe naiba, sigur că e realist, consultaţi rata divorţurilor dacă nu mă credeţi. Până la urmă nunta azi se înscrie într-un curent universal. Suntem pregățiţi să trăim mimetic, ne dorim să mimăm toate lucrurile pe care ni le vindem ca ideale.

Lumea ideală este în publicitatea care ne invadează vieţile şi care propune un anumit model de erou urban la a cărui înălţime dacă nu te ridici ai senzaţia că eşti descalificat din lume. Nu pot să nu mă întorc la Viktor Pelevin ( Generation P, Mitraliera de lut ) care spune că de fapt publicitatea nu vinde produse ci fericire.

Cât de fericiţi suntem dacă ne spălam pe dinţi cu pasta x sau dacă ne cumpărăm maşina y sau dacă ne asigurăm la z. Starea de fericire este locul comun al tuturor produselor vândute publicitar. Nu ne rămâne decât să rămânem nefericiți când nu putem să accesăm acest mod de viaţă. Până la urmă cel mai simplu mod în care poţi să ratezi nunta ta e să participi la ea. La fel cum, probabil, cel mai simplu mod de a rata fericirea este să-ţi pui zilnic problema existenţei ei”, afirmă Tudor Chirilă.

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 ianuarie 2019. Taurii sunt nemulţumiţi, iar Racii muncesc cu plăcere


victor slav, raluca silea, bombardiera, iubita, relatie Cine este și cum își câștigă banii „Bombardiera”, noua iubită a lui Victor Slav! Foto în articol


ghetari, antarctica, topire accelerata, apa calda, ocean Gheţarii din Antarctica se topesc de şase ori mai repede decât în anii 1970


bani, imprumut, refuz, reguli aur, Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai ceară nimeni, niciodată, bani împrumut!