Mondo News

Trei superstaruri despre care nu știai că au un frate geamăn! Galerie foto în articol

Luni, 08 Aprilie 2019 17:53
Scris de: Vlad Economu
Trei superstaruri despre care nu știai că au un frate geamăn! Galerie foto în articol

Când auzi de Vin Diesel, Scarlett Johansson, Ashton Kutcher, ştii cam despre cine este vorba. Poate nu ştiai, dar aceste trei superstaruri din lumea filmului au fraţi gemeni.

Vin Diesel şi Paul Vincent

Puțini știu că Vin Diesel (al cărui nume real este Mark Sinclair Vincent) are un frate geamăn non-identic, care activează şi el în industria de divertisment. Nu este atât de celebru ca Vin Diesel, dar nu se ştie niciodată ce rol îi poate aduce celebritatea.

diesel

Scarlett şi Hunter Johansson

Scarlett Johansson este unul dintre cele mai recunoscute chipuri de la Hollywood. Are la activ  filme precum Lost in Translation şi Vicky Cristina Barcelona. Ea are un frate geamăn pe nume Hunter, care apare adesea alături de ea pe covorul roșu. El îşi petrece timpul lucrând cu organizaţii de caritate, dar mai este implicat şi în campaniile politice.

Citește și: AVENGERS: ENDGAME VA FI CEL MAI LUNG FILM MARVEL. DURATA IMPRESIONANTĂ A PELICULEI

johansson

Ashton şi Michael Kutcher

Ashton Kutcher nu mai are nevoie de nicio prezentare. A devenit celebru cu seria Punk’d, dar puţini ştiu că are un frate geamăn, care nu a fost atât de norocos precum el. Michael Kutcher a fost diagnosticat în copilărie cu paralizie cerebrală. Mai mult, la vârsta de 13 ani a suferit un transplant de inimă.

kutcher

Sursa traducere si adaptare: profm.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”