Mondo News

Trei cutremure au avut loc, noaptea trecută, în România în decurs de numai o oră

Vineri, 31 Mai 2019 08:58
Scris de: Vlad Economu
Trei cutremure au avut loc, noaptea trecută, în România în decurs de numai o oră

Trei cutremure au fost înregistrate în decurs de o oră, în noaptea de joi spre vineri, în zona seismică Vrancea. Cel mai puternic a avut o magnitudine de 2,8 grade pe scara Richter, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Primul cutremur a fost înregistrat vineri, la ora 00:18, ora României, şi s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, având o magnitudine de 2,6 pe scara Richter, la o adâncime de 122 km. Seismul s-a produs în apropierea oraşelor Odobeşti (43km), Râmnicu Sărat (49km), Nehoiu (49km), Panciu (51km) şi Buzău (53km).

La o distanță de 24 de minute mai târziu, un alt cutremur a fost înregistrat tot în judeţul Vrancea, având aceeaşi magnitudine, de 2,6 pe scara Richter. Seismul a avut în apropierea oraşelor Nehoiu (34km), Covasna(44km), Întorsura Buzăului (55km), Târgu Secuiesc (56km) şi Slănic-Moldova (57km).  Cel de-al treilea cutremur şi cel mai puternic a avut loc la ora 01:25, producându-se în judeţul Buzău.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate