Mondo News

Traian Băsescu s-a dezlănțuit în direct: O spun deschis! E un dobitoc!

Joi, 25 Ianuarie 2018 08:56
Scris de: Vlad Economu
Traian Băsescu s-a dezlănțuit în direct: O spun deschis! E un dobitoc!

Traian Băsescu a făcut, din nou, show în fața camerelor de televiziune. Aflat, miercuri seară, în studioul B1 Tv, fostul președinte i-a adresat cuvinte grele unul coleg parlamentar. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost ținta aleasă de Băsescu  referitor la amendamentul privind eliminarea probelor video.

“Deocamdată discutăm de amendamente depuse de toţi nebunii, de Rădulescu mitralieră care vrea ca probleme video să nu mai fie video, ăla e un dobitoc. O spun deschis, ăla este un dobitoc”, a declarat Traian Băsescu.

Sursa foto: realitatea

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate