Mondo News

Traian Băsescu revine în forță: Salvați-l pe Daddy! Își rupe hainele de pe el

Miercuri, 07 Martie 2018 14:47
Scris de: Vlad Economu
Traian Băsescu revine în forță: Salvați-l pe Daddy! Își rupe hainele de pe el

Fostul președinte Traian Băsescu revine în forță după câteva zile de tăcere. Politicianul a lansat, miercuri, un atac dur pe pagina sa de Facebook.

Totul, după ce Comisia de Control a SRI a refuzat audierea lui Liviu Dragnea pe data de 20 martie, pe motiv că atunci l-ar fi așteptat pe Traian Băsescu. Fostul președinte le transmite membrilor Comisiei să-l cheme pe Dragnea și să-l caute ulterior.

Mesajul postat de Traian Băsescu pe Facebook:

”Salvaţi-l pe Daddy !

În mod repetat, Liviu Dragnea a cerut public să fie audiat la Comisia SRI, afirmând că vrea să spună adevărul despre relaţia sa cu “statul paralel”, despre întâlnirile bisăptămânale la tenis de la baza lui Pescariu şi vila T 14, despre chefurile de la vila K2, despre tăiatul porcului de crăciun la vila T 14, despre mângâiatul ghipsului lui Koveşi, despre vinul roşu preferat de Coldea şi mai ales să vorbească despre modul în care se făceau şi se prioritizau dosarele baronilor PSD şi nu numai.

Deşi Dragnea se perpeleşte, şi nu poate dormi de grija celor ce are de mărturisit/denunțat, majoritatea PSD – ALDE din comisia SRI, prin vot, a respins solicitarea lui Dragnea de a fi audiat.

Şi dacă ce poate mărturisi Dragnea despre întâlnirile, chefurile şi meciurile de tenis de la vilele SRI, la care a participat alături de Maior, Ponta, Coldea, Dîncu, Koveşi, Georgescu, Ghiţă şi alţi înalţi reprezentanţi din magistratură şi servicii secrete, nu prezintă interes pentru onorabila majoritate din comisia SRI, de ce aş crede că prezenţa mea la comisie ar fi necesară sau utilă ?

Aşa că, dragi parlamentari din comisia SRI, căutaţi-mă după ce îl audiaţi pe Dragnea. Nu vedeţi că bietul Daddy îşi rupe hainele de pe el pentru că aţi refuzat să-i primiţi spovedania ?

Salvaţi-l pe Daddy !”.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis