Mondo News

Traian Băsescu o desființează pe Ana Birchall: Esențial este să tacă!

Marti, 30 Ianuarie 2018 11:43
Scris de: Vlad Economu
Traian Băsescu o desființează pe Ana Birchall: Esențial este să tacă!

Traian Băsescu a lansat, marți, un nou atac dur la adresa membrilor Guvernului Dăncilă. Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, liderul PMP a susținut că acesta este cel mai slab guvern pe care l-a avut vreodată România.

Traian Băsescu s-a referit în mod special la Ana Birchall, noul vicepremier pentru parteneriate strategice. ”Am acuzat numărul mare de miniștri: toate tribulețele din PSD au reprezentanți în Guvernul României. Marea problemă e legată de acest capitol: existența unui vicepremier pentru parteneriatele strategice. Asta e pâinea fundamentală a Ministerului de Externe și a președintelui României.

Doamna Birchall a mai avut un mare eșec când a fost ministru pentru Relația cu UE. Atunci a reușit să ridice părul în cap, să le facă părul măciucă și la unii ca Jean Claude Juncker, cât păr mai are, sau lui Herman Van Rompuy, care era chel ca și mine. Îi știu CV-ul. Esențial e să tacă și va produce o impresie bună. Marea problemă e când vorbește”, a declarat Traian Băsescu, pentru sursa citată.

Sursa foto: realitatea


Un comentariu

 1. Maria
  Reply

  Basescu are dreptate!
  BIRCHALL este inganfata, plina de ea insa este GAUNOASA ! Nu este nici INTELIGENTA, NICI DESTEAPTA SI ARE DOAR GURA MARE CA O TATA DE LA TARA!!!!
  Vorbeste mult dar spune numai prostii. Nu este in stare sa formuleze o fraza coerenta.A demonstrat acest lucru si cand a fost interimar la justitie.
  O NULITATE CA SI PREGATIRE PROFESIONALA SI NU ESTE DEMNA PENTRU FUNCTIA DE VICEPREMIER!
  O CATASTRAFA SI O RUSINE PENTRU NOI TOTI CEI CARE SUNTEM SFIDATI DE CATRE ACESTI INCOMPETENTI SI TRADATORI DE NEAM SI DE TARA!!!!!!!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mary predescu, marinica namol, scandal sexual, abuzata oral, declaratii Mireasa “abuzată oral” de manelistul Marinică Nămol dă cărțile pe față: Am făcut ce am simțit


horoscop 24 februarie 2018, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 februarie 2018. Un pic de neatenție, o decizie grea de luat și parteneri de invidiat


kamara, amanta kamara, amanta kamara sinucidere, madalina amanta kamara Amanta lui Kamara, Mădălina, a încercat să se sinucidă


Lisa Marie Presley, Elvis Preley, datorii, manager, proces Cum a rămas fiica lui Elvis Presley săracă lipită! Suma uriașă cheltuită de Lisa Marie