Mondo News

Traian Băsescu a pierdut o nouă bătălie în războiul cu Igor Dodon! Ironiile fostului președinte

Luni, 22 Ianuarie 2018 12:05
Scris de: Vlad Economu
Traian Băsescu a pierdut o nouă bătălie în războiul cu Igor Dodon! Ironiile fostului președinte

Băsescu a pierdut o nouă bătălie în războiul cu președintele moldovean, Igor Dodon. Luni a avut loc un nou termen de judecată în procesul dintre Băsescu și Dodon, referitor la anularea decretului de retragere a cetățeniei Republicii Moldova.

Judecătorul a decis să respingă cererea înaintată de Traian Băsescu cu privire la anularea decretului de retragere a cetăţeniei Republicii Moldova emis de preşedintele Dodon.

„Judecând în şedinţă de judecată publică cazul civil de chemare în judecată înaintat de Traian Băsescu către Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, cu privire la anularea decretului preşedintelui Republicii Moldova (…) instanţa de judecată hotărăşte: Se respinge ca nefondată cererea de chemare în judecată înaintată de Traian Băsescu către Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova cu privire la anularea decretului preşedintelui Republicii Moldova privind retragerea cetăţeniei Republicii Moldova nr 1608 din 3 ianuarie 2017. ”, a declarat judecătorul. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

Traian Băsescu s-a arătat dezamăgit de decizia instanţei de a-i respinge cererea de anulare a decretului de retragere a cetățeniei Republicii Moldova. Decizia magistratului nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel, în 30 de zile.

“Nu am ce comenta. E decizia instanţei. S-a respins contestaţia noastră. Rămâne să mă sfătuiesc cu avocatul”, a declarat Băsescu la ieşirea din sala de judecată.

“Nu îmi este clar, dar e hotărârea instanţei şi trebuie respectată. Nu comentez decizia instanţei.”, le-a mai spus Băsescu jurnaliştilor.

Întrebat însă dacă se va muta în Republica Moldova pentru a-şi recăpăta cetăţenia, în cazul în care o va pierde, Băsescu a răspuns ironic: “În aceeaşi masură  în care cei 700.000 de cetăţeni ai Republicii Moldova s-au mutat în România pentru cetăţenie. Şi domnul avocat al domnului Dodon a obţinut cetăţenie fără să stea 3 ani în România”.

Sursa foto: timpul.md


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Horoscop 20 ianuarie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 ianuarie 2019. Gemenii primesc niște bani, iar Leii sunt destul de retrași


boo a murit, catel, pomeranian, probleme cardiace, boo, catel dragut Boo a murit! “Cel mai drăguț cățel din lume” avea 12 ani


mihai bobonete, bobita, las fierbinti, interventie chirurgicala, probleme, sanatate Mihai Bobonete alias ‘Bobiţă’ din Las Fierbinţi, anunţ trist pentru fani! Problemele de sănătate îl vor ţine imobilizat la pat o perioadă


luna sangerie, eclipsa totala luna, eveniment astronomic, observator astronomic, ianuarie 2019, 20-21 ianuarie, Luna sângerie. O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie