Mondo News

Traian Băsescu a fost chemat la DNA. Fostul președinte al României, audiat patru ore! Declarații

Vineri, 09 Noiembrie 2018 14:21
Scris de: Vlad Economu
Traian Băsescu a fost chemat la DNA. Fostul președinte al României, audiat patru ore! Declarații

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, s-a prezentat, vineri dimineaţă, la sediul DNA, acesta declarând că a fost citat de procurori în calitate de martor, dar că nu ştie cauza în care a fost chemat.

Update: Fostul președinte a fost audiat timp de patru ore la DNA. El a explicat că a fost martor într-o comisie rogatorie, în cadrul unei anchete din Israel. El a spus că în dosar nu sunt implicați cetățeni români.

”A fost o audiere în cadrul unei comisii rogatorii, despre care nu vă pot spune mai mult, dar vreau să știți că nu sunt cetățeni români, asta ca să nu apară speculații despre ce le mai trece prin cap unora. Este o anchetă a statutului israelian, care nu vizează cetățeni români.

Îmi mențin statutul de om care nu face delațiuni pe la procurori, indiferent de unde sunt aceștia. Să știți că am văzut un procuror israelian extrem de inteligent.”, a declarat Traian Băsescu.

Știre inițială

“Am fost chemat în calitate de martor, citaţia este în maşină, dar nu ştiu în ce dosar”, a declarat Traian Băsescu. Fostul preşedinte a precizat că nu ştie dacă dosarul în care a fost chemat are legătură cu cel al lui Călin Popescu Tăriceanu.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis