Mondo News

Traian Băsescu a fost chemat la DNA. Fostul președinte al României, audiat patru ore! Declarații

Vineri, 09 Noiembrie 2018 14:21
Scris de: Vlad Economu
Traian Băsescu a fost chemat la DNA. Fostul președinte al României, audiat patru ore! Declarații

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, s-a prezentat, vineri dimineaţă, la sediul DNA, acesta declarând că a fost citat de procurori în calitate de martor, dar că nu ştie cauza în care a fost chemat.

Update: Fostul președinte a fost audiat timp de patru ore la DNA. El a explicat că a fost martor într-o comisie rogatorie, în cadrul unei anchete din Israel. El a spus că în dosar nu sunt implicați cetățeni români.

”A fost o audiere în cadrul unei comisii rogatorii, despre care nu vă pot spune mai mult, dar vreau să știți că nu sunt cetățeni români, asta ca să nu apară speculații despre ce le mai trece prin cap unora. Este o anchetă a statutului israelian, care nu vizează cetățeni români.

Îmi mențin statutul de om care nu face delațiuni pe la procurori, indiferent de unde sunt aceștia. Să știți că am văzut un procuror israelian extrem de inteligent.”, a declarat Traian Băsescu.

Știre inițială

“Am fost chemat în calitate de martor, citaţia este în maşină, dar nu ştiu în ce dosar”, a declarat Traian Băsescu. Fostul preşedinte a precizat că nu ştie dacă dosarul în care a fost chemat are legătură cu cel al lui Călin Popescu Tăriceanu.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef


horoscop 23 martie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 martie 2019. Vărsătorii vor să-și întemeieze o familie, iar Peștii nu trebuie să creadă tot ce aud


emilia clarke, daenerys targaryen, game of thrones, hemoragie cerebrala, afazia O vedetă din Game of Thrones a fost la un pas de moarte și a necesitat 2 operații pe creier! Foto în articol