Mondo News

Top-modelul Bar Refaeli, pusă sub acuzare pentru evaziune fiscală

Vineri, 04 Ianuarie 2019 11:24
Scris de: Vlad Economu
Top-modelul Bar Refaeli, pusă sub acuzare pentru evaziune fiscală
Top-modelul israelian Bar Refaeli va fi pusă sub acuzare pentru evaziune fiscală și spălare de bani, în urma unei anchete care se desfășoară de mai mulți ani, potrivit tmz.com, citat de Mediafax.
 
Autoritățile israeliene spun că Bar Refaeli nu și-a plătit taxele în perioada 2006 – 2012, aceasta susținând că în acei ani reședința ei principală a fost în SUA. În același timp, top-modelul ar fi declarat autorităților americane că reședința sa principală este în Israel. Astfel, Refaeli ar fi ascuns de autoritățile israeliene o sumă de peste 6 milioane de dolari.
 
Oficialii israelieni spun că Bar a susținut în acea perioadă că locuiește în SUA cu iubitul ei, actorul Leonardo DiCaprio, când, de fapt, stătea în Tel Aviv, informează JPost.com. Refaeli și DiCaprio au avut o relație în perioada 2005 – 2009. În cadrul aceleiași anchete ar putea fi puși sub acuzare, tot pentru spălare de bani și evaziune fiscală, părinții top-modelului, Tzipi și Rafi Refaeli.
 
 
Avocatul lui Bar Refaeli, Moshe Mizrahi, a declarat pentru Ynet că autoritățile israeliene nu respectă o înțelegere financiară încheiată cu top-modelul în 2009. Acesta mai susține că Bar “nu a ascuns nimic”. Bar Refaeli, în vârstă de 33 de ani, a apărut în revista Sports Illustrated în 2009 şi 2010 și este unul dintre “îngerii” casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret. Actriță și femeie de afaceri, Bar Refaeli este considerată unul dintre cele mai celebre modele din Israel.
 
Sursa foto: tmz

Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 aprilie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 aprilie 2019. Gemenii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii sunt discreți


Hollywood_2000x1000_72dpi Actori care nu mai au voie să lucreze împreună! De ce le-a fost interzisă colaborarea la Hollywood! Galerie foto


avengers, filme cu super eroi, filme marvel, avengers endgame, fratii russo Avengers: Endgame. Un singur actor a avut voie să citească scenariul adevărat!


DUMINICA FLORIILOR, 5 APRILIE 2015, FLORII 2015, FLORII APRILIE 2015, TRADIDII DE FLORII, SUPERSTITII DE FLORII, OCBICEIURI DE FLORII, LAZAR, LAZARELUL, DUMINICA STALPARILOR, RAMURI SALCIE, Duminica Floriilor, aprilie 2019. Tradiții, obiceiuri și superstiții de Florii