Mondo News

Top 3 al celor mai bine îmbrăcați bărbați din România! Apariție surprinzătoare

, 28 Ianuarie 2018 12:24
Scris de: Vlad Economu
Top 3 al celor mai bine îmbrăcați bărbați din România! Apariție surprinzătoare

Cezar Ionașcu, consilier de imagine, a realizat pentru DC News topul celor mai bine îmbrăcați bărbați din România. De profesie avocat, Cezar Ionașcu a renunțat la cariera de jurist pentru a deveni consultant vestimentar. A decis să își urmeze adevărata pasiune, transformându-se într-un expert în moda masculină.

Cezar Ionașcu a făcut la DC News Top 3 al celor mai bine îmbrăcați bărbați din România. „În lumea aceasta știe să se îmbrace cel care a călătorit prin lume. Lumea e cea mai bună școală”, susține Cezar Ionașcu.

1. Ion Țiriac

„Numărul unu în România rămâne Ion Țiriac care se îmbracă printre altele, de la Stefano Ricci, de la Florența. Acolo, bătrânul Stefano, un italian gras foarte pavarotian, strânge capii din Europa. Se lasă cu vânzări de 2-3 milioane de euro într-o seară.

2. Ilie Năstase

Numărul doi e prietenul lui, Ilie Năstase. Am avut onoarea să lucrăm împreună. Am avut onoarea să-l stilizez, să-l îmbrac, să-i livrez costume. Un exemplu ce înseamnă libertate. Ilie e un om liber. Dacă vreți mentor, luați-l pe Ilie la 70 de ani, în buletin, împliniți acum doi ani, dar el nu are mai mult de 18. E frumos, e un bărbat frumos. Nu vorbesc de fizic, anii și-au spus cuvântul. Înăuntru.

3. Gigi Becali

Există între locul 2 și trei un întreg segment de tineri de notorietate publică. Nu-i nominalizez pentru că dacă aș nominaliza unul, s-ar simți toți ceilalți jigniți, dar îi văd, îi apreciez și au aplauzele mele.

Pe locul trei e Gigi Becali. Un machedon care a învățat. A fost dispus să asculte și a învățat despre haine. Pune preț ca tot neamul lui, cel machedonesc, pe aparențe. Știe să trateze lucrul acesta cu bugete însemnate. Se îmbracă la Londra doar pe comandă. Îi știu încălțările, știu de unde își ia pantofii. Știe să se respecte. Respectându-se pe sine, îi respectă pe ceilalți. E consiliat clar. Văd lucruri pe care nu are de unde să le știe pentru că nu există resursa scrisă în România sau omul care să-i fi spus”, a completat Cezar Ionașcu.


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mary predescu, marinica namol, scandal sexual, abuzata oral, declaratii Mireasa “abuzată oral” de manelistul Marinică Nămol dă cărțile pe față: Am făcut ce am simțit


horoscop 24 februarie 2018, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 februarie 2018. Un pic de neatenție, o decizie grea de luat și parteneri de invidiat


kamara, amanta kamara, amanta kamara sinucidere, madalina amanta kamara Amanta lui Kamara, Mădălina, a încercat să se sinucidă


Lisa Marie Presley, Elvis Preley, datorii, manager, proces Cum a rămas fiica lui Elvis Presley săracă lipită! Suma uriașă cheltuită de Lisa Marie