Mondo News

Top 3 al celor mai bine îmbrăcați bărbați din România! Apariție surprinzătoare

, 28 Ianuarie 2018 12:24
Scris de: Vlad Economu
Top 3 al celor mai bine îmbrăcați bărbați din România! Apariție surprinzătoare

Cezar Ionașcu, consilier de imagine, a realizat pentru DC News topul celor mai bine îmbrăcați bărbați din România. De profesie avocat, Cezar Ionașcu a renunțat la cariera de jurist pentru a deveni consultant vestimentar. A decis să își urmeze adevărata pasiune, transformându-se într-un expert în moda masculină.

Cezar Ionașcu a făcut la DC News Top 3 al celor mai bine îmbrăcați bărbați din România. „În lumea aceasta știe să se îmbrace cel care a călătorit prin lume. Lumea e cea mai bună școală”, susține Cezar Ionașcu.

1. Ion Țiriac

„Numărul unu în România rămâne Ion Țiriac care se îmbracă printre altele, de la Stefano Ricci, de la Florența. Acolo, bătrânul Stefano, un italian gras foarte pavarotian, strânge capii din Europa. Se lasă cu vânzări de 2-3 milioane de euro într-o seară.

2. Ilie Năstase

Numărul doi e prietenul lui, Ilie Năstase. Am avut onoarea să lucrăm împreună. Am avut onoarea să-l stilizez, să-l îmbrac, să-i livrez costume. Un exemplu ce înseamnă libertate. Ilie e un om liber. Dacă vreți mentor, luați-l pe Ilie la 70 de ani, în buletin, împliniți acum doi ani, dar el nu are mai mult de 18. E frumos, e un bărbat frumos. Nu vorbesc de fizic, anii și-au spus cuvântul. Înăuntru.

3. Gigi Becali

Există între locul 2 și trei un întreg segment de tineri de notorietate publică. Nu-i nominalizez pentru că dacă aș nominaliza unul, s-ar simți toți ceilalți jigniți, dar îi văd, îi apreciez și au aplauzele mele.

Pe locul trei e Gigi Becali. Un machedon care a învățat. A fost dispus să asculte și a învățat despre haine. Pune preț ca tot neamul lui, cel machedonesc, pe aparențe. Știe să trateze lucrul acesta cu bugete însemnate. Se îmbracă la Londra doar pe comandă. Îi știu încălțările, știu de unde își ia pantofii. Știe să se respecte. Respectându-se pe sine, îi respectă pe ceilalți. E consiliat clar. Văd lucruri pe care nu are de unde să le știe pentru că nu există resursa scrisă în România sau omul care să-i fi spus”, a completat Cezar Ionașcu.


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

marea britanie, crima, caz socant, barbat omorat Un bărbat a întreținut relații intime cu iubita rivalului său, pe care ulterior l-a omorât


lavinia sandru, tvr, emisiune noua, fata nevazuta a lumii Lavinia Șandru revine pe sticlă! Dar nu la Realitatea Tv! Cum se va numi emisiunea


victor ponta, dar, nunta, dragnea jr Victor Ponta a dezvăluit cât a fost darul la nunta lui Dragnea Jr


horoscop 19 octombrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 octombrie 2018. Taurii trebuie să deschidă bine ochii, iar Racii au parte de multe piedici