Mondo News

Top 10 cele mai bine cotate filme ale momentului. Video

Joi, 13 Iunie 2019 11:18
Scris de: Vlad Economu
Top 10 cele mai bine cotate filme ale momentului. Video

Top 10 cele mai bine cotate filme ale momentului. Acestea sunt filmele momentului cu cele mai mari încasări, potrivit IMDB. Dacă ați ratat vreunul, încă îl mai puteți vedea în cinematografe în această perioadă.

The Secret Life of Pets 2. Animația continuă povestea lui Max și a prietenilor săi și arată cum se distrează animalele acasă atunci când stăpânii lor sunt plecați la muncă. 

Dark Phoenix. Un film SF, de aventură, în care Jean Gray începe să-și dezvolte puteri incredibile care o transformă în Dark Phoenix. Acum X-Men vor trebui să decidă dacă viața unui membru al echipei merită mai mult decât întreaga omenire.

Aladdin. Un film original Disney așteptat de foarte mulți prezintă povestea lui Aladdin, un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, care pune mâna pe lampa fermecată și, cu ajutorul duhului ei, încearcă să o vrăjească pe prințesa Jasmine, de care e îndrăgostit până peste urechi. Pe parcurs apar tot felul de obstacole pe care trebuie să le depășească.

Godzilla: King of the Monsters continuă seria plină de aventură. Povestea noului film se concentrează pe eforturile depuse de agenția criptozoologică Monarch de a-și salva membrii care se confruntă cu niște monștri uriași, inclusiv Godzilla.

Rocketman. Regizat de Dexter Fletcher, filmul este un musical în toată regula care spune povestea fantastică a omului din spatele artistului Elton John din ultimii ani.

Ma. Iată că și un horror-thriller a reușit să ocupe un loc în Box Office. O femeie singură se împrietenește cu un grup de adolescenți și decide să-i lasă să dea o petrecere în casa ei. Aceștia se distrează pe cinste, însă la un moment dat încep să se petreacă tot felul de lucruri ciudate.

John Wick 3. Unul dintre cele mai așteptate filme este partea a treia din „John Wick”, care îl are în rol principal pe Keanu Reeves. Dacă în prima parte a căutat să se răzbune pe cel care i-au ucis cel mai bun prieten, adică pe cățelul său, de data aceasta John trebuie să facă acum față unei armate de vânători de recompense care îl caută pentru a-l ucide, viața lui fiind vândută cu 14 milioane de dolari.

Avengers: Endgame. După evenimentele devastatoare ale Răzbunătorilor: Războiul Infinit (2018), universul este în ruină. Cu ajutorul aliaților rămași, Răzbunătorii se reunesc pentru a răsturna acțiunile lui Thanos și pentru a restabili ordinea în univers.

Pokémon Detective Pikachu. Într-o lume în care oamenii colectează Pokémon pentru a-i trimite la luptă, un băiat întâlnește un Pikachu inteligent care vrea să devină detectiv.

Booksmart. În ajunul absolvirii liceului, două eleve model și totodată cei mai buni prieteni realizează că poate ar fi trebuit să muncească mai puțin și să-și trăiască mai mult viața. Astfel, fetele decid să transforme patru ani de învățat în distracție în doar o singură noapte.


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 august 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 august 2019. Taurii sunt visători, iar Vărsătorii pot da sfaturi speciale


walton, walmart, avere, castiguri Cea mai bogată familie din lume câștigă 4 milioane de dolari pe oră


cni, stadion steaua, stadion nou, foto, euro 2020 Euro 2020. Noul stadion Steaua începe să prindă contur! Galerie Foto în articol


meghan markle, jeans, blugi, interdictie, elisabeta a II-a Ce i-a interzis regina Elisabeta a II-a decesei de Sussex, Meghan Markle!