Mondo News

Tom Hardy este de nerecunoscut! Machiajul a făcut minuni la filmările pentru noul film despre Al Capone

Vineri, 13 Aprilie 2018 16:11
Scris de: Vlad Economu
Tom Hardy este de nerecunoscut! Machiajul a făcut minuni la filmările pentru noul film despre Al Capone

Tom Hardy în rolul lui Al Pacino. Actorul este de nerecunoscut. Tom Hardy lucrează la un nou film de excepție care mai mult că sigur va fi un mega-succes în box-office-ul american și din toată lumea.

Actorul celebru a suferit o transformare spectaculoasă pentru a putea să-l interpreteze cât mai bine pe mafiotul Al Capone, într-un film biografic ce urmează să fie lansat anul acesta. Tom Hardy, feblețea a milioane de femei s-a ras în cap și a intrat pe mâna unor make-up artiști profesoniști care l-au făcut să fie de nerecunoscut.

La cei 40 de ani ai săi, Tom Hardy, arătă foarte bine și tânăr, iar efectele speciale au trebuit să-l ajute să arate cât mai aproape de mafiotul american celebru în anii ’40. “Nu voi fi genul de Al Capone clasic pe care toată lumea se așteaptă să-l vadă. Nu trebuie să va luați doar după cum arăt, cert este că nu pot spune prea multe, dar cu siguranță va fi altceva decât ceea ce se așteaptă oamenii” a fost declarația lui Tom Hardy.

Citește și: TOM HARDY ÎL VA ÎNTRUCHIPA PE CELEBRUL AL CAPONE ÎN FILMUL “FONZO”

Zvonurile de la Hollywood îl dădea că fiind actorul principal în următorul James Bond, dar se pare că Tom Hardy pregătea altceva. Cu ani în urmă el a mai jucat rolul lui Al Capone, dar într-un film care nu a mai fost niciodată difuzat și nici el nu era așa celebru atunci. În așteptarea filmului va lăsăm cu imaginile cu actorul care deși este de nerescunoscut cu noul sau look cu siguranță toate fanele lui îl vor adora oricum.

tom-hardy-capone-photo

Al-Capone-Tom-Hardy

hardy-capone

Sursă foto: instagram


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!