Mondo News

Timișoara. O tânără de 20 de ani a fost înjunghiată mortal într-un parc din oraș

Vineri, 20 Septembrie 2019 22:23
Scris de: Vlad Economu
Timișoara. O tânără de 20 de ani a fost înjunghiată mortal într-un parc din oraș

O tânără de 20 de ani din judeţul Hunedoara a fost înjunghiată mortal, vineri seara, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara, suspect fiind iubitul ei, de 31 de ani, identificat şi căutat acum de poliţie.

Update: Bărbatul care ar fi înjunghiat-o mortal pe iubita sa, de 20 de ani, vineri seara, în spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara a fost prins pe lângă calea ferată din zona Pădurea Verde, de la ieşirea din oraş. Surse judiciare au anunţat că suspectul, identificat ca fiind Titiş Cosmin, va fi dus la Poliţia Timiş pentru audieri, scrie Agerpres.

Tânăra înjunghiată a fost transportată la Spitalul Municipal, dar nu a mai putut fi salvată, iar agresorul a fugit de la locul faptei.

Știre inițială

Surse judiciare au declarat că tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD sosit la faţa locului şi transportată la Spitalul Municipal, unde a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Poliţiştii cunosc identitatea suspectului, au menţionat sursele citate, scrie Agerpres.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție