Mondo News

Timișoara. Jaf în stil mafiot la o casă de schimb valutar! Suma cu care a fugit hoțul

Vineri, 17 Mai 2019 10:49
Scris de: Vlad Economu
Timișoara. Jaf în stil mafiot la o casă de schimb valutar! Suma cu care a fugit hoțul

Un jaf în stil mafiot a avut loc, joi, la o casă de schimb valutar din centrul Timişoarei.  Un bărbat a ameninţat cu un cuţit casiera ieşită să ducă gunoiul. A intrat cu ea în casa de schimb şi i-a luat toţi banii.

Bărbatul a reuşit să fure astfel 20.000 de euro, apoi a dispărut înainte ca femeia să apese butonul de panică. După ce a scăpat din mâine agresorului, casiera a sunat la 112.

Citește și: TIMIȘOARA. BĂTAIE ÎNTRE O ASISTENTĂ ȘI UN PAZNIC, LA SPITALUL JUDEȚEAN! VIDEO

Polițiștii urmează să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi să încerce să îl identifice pe hoţ, mai ales că acesta nu purta cagulă în momentul atacului.

Sursa foto: facebook /politia romana


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate