Mondo News

Timiș. Ucigașul polițistului s-a spânzurat în închisoare! Reacția Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Luni, 10 Iunie 2019 10:25
Scris de: Vlad Economu
Timiș. Ucigașul polițistului s-a spânzurat în închisoare! Reacția Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Ionel Marcel Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, a fost găsit mort în arest, luni dimineață. La data de 10.06.2019, în jurul orei 06:40, numitul Lepa Ionel Marcel, cercetat pt. uciderea polițistului din cadrul IPJ Timiș, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timișoara.

Update: Ionel Marcel Lepa se afla la Penitenciarul Timişoara, în carantină pentru 21 de zile. Acesta, care era singur în celulă, a fost găsit, luni dimineaţa, spânzurat cu un cearşaf.

Medicii au confirmat decesul bărbatului la ora 7.15. Reprezentanţii Penitenciarului au declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului. „Deţinuţii au în cameră cearşafuri, pături, nici nu poţi sta fără. Au haine. Se pot spânzura, dacă asta doresc, cu orice. Sigur că atunci când avem informaţii că acesta ar fi intenţia, deţinuţii sunt supravegheaţi ceva mai intens. Însă nimeni nu poate sta 24 de ore din 24 cu ochii pe el. Dacă un deţinut îşi doreşte asta, la fel ca orice om de altfel, poate să o facă. Nimeni nu-l poate împiedica să se sinucidă, dacă asta urmăreşte să facă”, a declarat Sorin Dumitrascu, preşedinte Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Știre inițială

Un echipaj medical a constatat decesul, transmit autoritățile. ”Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere.

Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 07.15. În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului” se arată într-o informare transmisă de penitenciar.

Ionel Marcel Lepa fusese arestat preventiv vineri, pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj în varianta omorului calificat comis asupra unui poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, aflate în concurs real şi în stare de recidivă postcondamnatorie.

Sursa foto: facebook / poliția română


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!