Mondo News

Timiș. Ucigașul polițistului s-a spânzurat în închisoare! Reacția Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Luni, 10 Iunie 2019 10:25
Scris de: Vlad Economu
Timiș. Ucigașul polițistului s-a spânzurat în închisoare! Reacția Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Ionel Marcel Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, a fost găsit mort în arest, luni dimineață. La data de 10.06.2019, în jurul orei 06:40, numitul Lepa Ionel Marcel, cercetat pt. uciderea polițistului din cadrul IPJ Timiș, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timișoara.

Update: Ionel Marcel Lepa se afla la Penitenciarul Timişoara, în carantină pentru 21 de zile. Acesta, care era singur în celulă, a fost găsit, luni dimineaţa, spânzurat cu un cearşaf.

Medicii au confirmat decesul bărbatului la ora 7.15. Reprezentanţii Penitenciarului au declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului. „Deţinuţii au în cameră cearşafuri, pături, nici nu poţi sta fără. Au haine. Se pot spânzura, dacă asta doresc, cu orice. Sigur că atunci când avem informaţii că acesta ar fi intenţia, deţinuţii sunt supravegheaţi ceva mai intens. Însă nimeni nu poate sta 24 de ore din 24 cu ochii pe el. Dacă un deţinut îşi doreşte asta, la fel ca orice om de altfel, poate să o facă. Nimeni nu-l poate împiedica să se sinucidă, dacă asta urmăreşte să facă”, a declarat Sorin Dumitrascu, preşedinte Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Știre inițială

Un echipaj medical a constatat decesul, transmit autoritățile. ”Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere.

Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 07.15. În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului” se arată într-o informare transmisă de penitenciar.

Ionel Marcel Lepa fusese arestat preventiv vineri, pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj în varianta omorului calificat comis asupra unui poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, aflate în concurs real şi în stare de recidivă postcondamnatorie.

Sursa foto: facebook / poliția română


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, transfer, clinica, italia, avion privat, accident mortal Lovitură de teatru! Mario Iorgulescu, transferat în mare secret, la o clinică din străinătate!


vocea romaniei, andra, plecare, motiv, contract, carrefour, turneu Motivul real pentru care Andra i-a lăsat cu ochii în soare pe producătorii de la Vocea României


marea britanie, roman, luton, video, imagini socante Marea Britanie. Un român a șocat Regatul Unit! Toată lumea îl caută. Video cu un puternic impact emoțional


horoscop 21 septembrie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 septembrie 2019. Peștii pleacă la drum, iar Gemenii au nevoie de odihnă