Mondo News

Ticul care te omoară! Un bărbat și-a trosnit degetele și a fost la un pas de moarte

Marti, 06 Februarie 2018 19:41
Scris de: Vlad Economu
Ticul care te omoară! Un bărbat și-a trosnit degetele și a fost la un pas de moarte

Antoine Boylston și-a trosnit degetele într-o zi, în timp ce era la muncă. În scurt timp, a ajuns să se lupte pentru viața lui, notează Daily Mail.

Tehnicianul a trecut prin clipe cumplite din cauza unui tic pe care orice om îl are. Acesta se afla la muncă, într-o zi, și în mod voluntar și-a trosnit degetele. Simțea tensiunea în ele și a vrut să o elibereze. Antoine Boylston a ajuns de urgență la spital după aceea. Medicii l-au consultat și au rămas și ei șocați. Aceștia cred că, în timpul trosnirii, s-a deschis o crustă a unei răni anterioare. Apoi, fără că el să își dea seama, s-a infectat și a stat așa.

Bărbatul de 31 de ani s-a pricopsit cu o infecție urâtă. Aceasta a pornit de la degete spre palmă și apoi spre antebraț. A ajuns până la cot și i-a afectat degetul mic. Acesta îi atârna și medicii au fost nevoiți să i-l amputeze. Din cauza infecției, pielea să a fost afectată grav.

Cu greu au reușit medicii să îi salveze brațul bărbatului și să îl scape de bacteria mâncătoare de carne. Acesta a mai rămas cu două degete funcționale la mâna dreapta. Bărbatul a contractat, fără să bănuiască, necroză fasciita, informează Dailymail.co.uk.

Aceasta și-a făcut simțită prezența în câteva ore de la trosnirea degetelor. Inițial, a simțit o greață puternică. Antoine Boylston a crezut că poate și-a rupt un deget. Până când a ajuns la spital, mâna dreapta a început să i se înnegrească.

Din fericire, medicii și-au dat seama la timp că nu e vorba de un deget rupt. Așa l-au tratat imediat de bacteria mâncătoare de țesut. În prezent, Antoine Boylston se simte bine și încearcă să își folosească mâna grav rănită cât de bine poate.

Cu toate că s-a ales cu un handicap fizic, acesta nu vrea să își pună activitățile pe pauză sau să își caute scuze. Muncește cât de eficient poate și se implică în continuare în multe activități sportive în timpul liber.

Sursă traducere: ciao


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Horoscop 20 ianuarie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 ianuarie 2019. Gemenii primesc niște bani, iar Leii sunt destul de retrași


boo a murit, catel, pomeranian, probleme cardiace, boo, catel dragut Boo a murit! “Cel mai drăguț cățel din lume” avea 12 ani


mihai bobonete, bobita, las fierbinti, interventie chirurgicala, probleme, sanatate Mihai Bobonete alias ‘Bobiţă’ din Las Fierbinţi, anunţ trist pentru fani! Problemele de sănătate îl vor ţine imobilizat la pat o perioadă


luna sangerie, eclipsa totala luna, eveniment astronomic, observator astronomic, ianuarie 2019, 20-21 ianuarie, Luna sângerie. O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie