Mondo News

Tensiune la Exatlon: Un concurent a decis singur să plece din competiție!

Marti, 06 Februarie 2018 10:13
Scris de: Vlad Economu
Tensiune la Exatlon: Un concurent a decis singur să plece din competiție!

Tensiune maximă la Exatlon. Luni, un concurent din echipa Războinicilor a luat hotărârea să părăsească de unul singur competiția. Bogdan Antonio Mardale a decis să plece din cauza condițiilor proaste de la Exatlon, dar și din cauza extenuării.

Astfel, competiția Exatlon s-a finalizat pentru Bogdan. Concurenții sunt siliți să doarmă în condiții grele, iar probele fizice îi extenuează, însă Bogdan nu a mai făcut față. ”Pentru unii, Exatlon se dovedeste a fi o adevarata provocare. Traseul lui Bogdan se opreste aici la Exatlon. Sa il aplaudam pe Bogdan”, a declarat Cosmin Cernat, in editia Exatlon Romania, 5 februarie.

Citește și: SCANDAL URIAȘ LA EXATLON: EȘTI PROASTA SATULUI ȘI LA JOC ȘI ÎN GENERAL!

Bogdan a mărturisit că nu mai poate rezista și că nu putea dormi noaptea, a avut o perioadă grea și le-a urat mult succes colegilor de echipă. “Zilele astea au fost foarte grele. Multe ganduri, n-am putut sa dorm noaptea. Am avut o perioadă destul de grea aici, mi-a fost foarte greu. Ne-am autoproclamat “Războinicii” cu scopul de  a lupta și de a nu ne doborî nimic. Vreau să le reamintesc asta și să lupte până la final”, a mărturisit Bogdan.

Sursa foto: captura video kanal D


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!


horoscop 22 iulie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 iulie 2018. Taurii sunt apăsați de o vină, iar norocul planează deasupra casei Balanțelor