Mondo News

Tensiune la Asia Express! Daniela Crudu și Vica Blochina s-au contrat la autostop

Marti, 20 Februarie 2018 11:10
Scris de: Vlad Economu
Tensiune la Asia Express! Daniela Crudu și Vica Blochina s-au contrat la autostop

Scandal la Asia Express, unde Daniela Crudu și Vica Blochina s-au certat. Cele două bune prietene fac parte dintre concurenții care au plecat în Aventura din Vietnam.

Vica Blochina a ajuns la limită cu banii și, firește, a devenit irascibilă. Asta pentru că Daniela era nepăsătoare. Fără bani, cele două trebuiau să facă rost de transport, dar Daniela Crudu nu era foarte implicată, din punctul de vedere al blondinei.

„Fă cu mâna la maşini nu sta şi număra ciorile. Taci! Mă laşi să vorbesc?”, i-a spus Vica Blochina pe un ton autoritar şi arţăgos Danielei Crudu. „M-am enervat foarte tare şi am întrebat-o: ce faci?”, a mai completat aceasta.

Citește și: ASIA EXPRESS DEBUTEAZĂ LA ANTENA 1 ÎN ACEASTĂ SEARĂ! PROBE INEDITE ALE CURSEI NEBUNE PENTRU 30.000 DE EURO

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. 

Sursa foto: antena 1


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis