Mondo News

Telegram va lansa noua sa criptomonedă până la finalul lunii octombrie

Vineri, 06 Septembrie 2019 12:53
Scris de: Vlad Economu
Telegram va lansa noua sa criptomonedă până la finalul lunii octombrie

Aplicația de mesagerie Telegram ar urma să lanseze până la urmă criptomoneda sa ― Gram, potrivit informațiilor obținute de The New York Times. Serviciul de mesagerie criptată intenționează să livreze „primele loturi” de monede digitale în următoarele două luni.

Ultima dată când au apărut informații despre Gram, presa internațională anunța că Telegram a anulat oferta inițială de monede (ICO). Dar, potrivit zvonurilor, Telegram are un termen limită pentru a lansa criptomoneda: dacă nu livrează până la 31 octombrie, compania pierde cei 1,7 miliarde de dolari pe care i-a strâns pentru a lansa aceste monede digitale.

Acest termen limită (31 octombrie) este real, potrivit documentelor obținute de The New York Times (NYT), iar în prezent compania încearcă să lanseze aceste monede digitale cât mai repede posibil.

Utilizatorii ar urma să păstreze criptomonedele Gram într-un portofel pe care Telegram intenționează să-l ofere tuturor celor peste 200 de milioane de utilizatori din întreaga lume, potrivit celor trei investitori anonimi cu care a vorbit cu publicația din Statele Unite.

Nu este clar cum vor reacționa autoritățile de reglementare, Telegram în sine fiind un serviciu de mesagerie descentralizat, care în trecut a avut probleme cu autoritățile din diferite state. Criptomoneda pe care Facebook intenționează să o lanseze ― Libra ― este cea mai apropiată paralelă și a trecut deja prin mai multe investigații timpurii din partea autorităților.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video


kira hagi, gica hagi, dezvaluiri, carnetel, actrita, Kira Hagi, dezvăluiri despre cum a ajuns actriță: “La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și a scos carnețelul”