Mondo News

Te obosește distracția? Vârsta oficială la care trebuie să renunți la viața de noapte

Joi, 04 Ianuarie 2018 11:07
Scris de: Vlad Economu
Te obosește distracția? Vârsta oficială la care trebuie să renunți la viața de noapte

Explicația oamenilor de știință ar fi că după vârsta de 30 de ani se atinge un nou prag psihologic pe care nu prea putem să îl combatem. Tocmai de aceea nici energia nu mai e la fel ca la 20-25 de ani, când lipsa de somn nu prea pare o problemă.

După câțiva ani, însă, și această privare de odihnă începe să se resimtă. Corpul cedează mai ușor în față provocărilor de a petrece nopți întregi pe ringul de dans al cluburilor.

În studiul realizat de către instituția „Currys PC World”, din Marea Britanie, s-a putut vedea că oamenii renunta să mai meargă în club la vârsta de 37 de ani. Aceasta ar fi cifra oficială la care chiar și cei mai dornici de distracție pun punct petrecerilor.

Totodată, în același studiu s-a mai observat că persoanele care trec de vârsta de 37 de ani preferă să petreacă seri liniștite alături de prieteni sau familie și de multe ori merg în baruri sau pub-uri.

La fel, o seară în oraș pentru aceste persoane se termină mereu înainte de miezul nopții, pentru că preferă să se odihnească mai mult. Și cei care au ajuns la pragul de 31 de ani aleg să își găsească activități casnice în favoarea mersului în oraș.

Unul dintre motivele pentru care cei de 30 de ani renunta să mai meargă în club îl reprezintă și partea financiară. Pentru mulți o seară de distracție ajunge să coste prea mult, iar astfel preferă să investească banii în altceva.

De asemenea, starea de mahmureală de a două zi devine ceva mai insuportabilă după 30 de ani, dar și găsirea unei dădace pentru cei care au copii și nu vor să îi lase singuri cât merg să se distreze.

Sursă text / traducere: nypost.com / ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 martie 2018, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 martie 2018. O zodie are nevoie de liniște, o alta va face niște sacrificii


marea britanie, intalnire oarba, pielea goala, the exhibit, naked atraction Adio întâlniri sub clar de lună și mese romantice! Mergi la club în pielea goală și te combini direct


prostituata lux, sua, romani, dragoste salbatica, buni la pat, alice little Cea mai bine plătită prostituată din SUA despre români: Când văd unul știu ce mă așteaptă


petruta gheorghe, marturii cutremuratoare, sotie andrei gheorghe, deces andrei gheorghe Dezvăluiri cutremurătoare ale fostei soții a lui Andrei Gheorghe: Uneori a vorbit prea mult