Mondo News

Te-ai căsătorit cu una dintre aceste femei? Din păcate, îți vei blestema zilele!

Miercuri, 12 Septembrie 2018 16:25
Scris de: Vlad Economu
Te-ai căsătorit cu una dintre aceste femei? Din păcate, îți vei blestema zilele!

Nicio femeie nu e perfectă. Orice bărbat se înșală dacă încearcă să găsească o femeie care să îndeplinească toate cerințele sale. Nu ar trebui să fii nerezonabil cu așteptările tale față de femei, deoarece nu vei putea găsi niciodată dragostea adevărată în acest fel.

Bărbații trebuie să se gândească la înțelegere, răbdare și sensibilitate atunci când vine vorba de relațiile cu femei. Nu are rost să speri că lucrurile vor merge exact cum îți dorești de fiecare dată. Lumea nu funcționează astfel și trebuie să accepți acest lucru mai devreme sau mai târziu. Cu toate acestea, nu înseamnă că ar trebui să lași la o parte toate standardele pe care le ai pentru femei. Trebuie doar să te asiguri că sunt rezonabile și justificabile. Trebuie să îți dai seama cu adevărat ce îți dorești de la viață înainte de a intra într-o relație serioasă.

Cu ce femei nu ar trebui să te căsătorești

Bărbații au gusturi diferite. Este un lucru normal, având în vedere că avem personalități și perspective diferite. Vrem cu toții lucruri diferite de la viață, iar aceste diferențe se manifestă și în gusturile pentru un partener. Există multe tipuri de femei. Deși nu există o femeie ideală adevărată, pe care toți bărbații să o caute, există anumite femeie pe care toți bărbații ar trebui să le evite. Acestea sunt tipurile de femei care ar trebui să se maturizeze înainte de a fi pregătite cu adevărat pentru o relație.

1. Femeia care urăște bărbații

Aceasta urăște toți bărbații din lume, din cauza unui tip care s-a purtat urât cu ea în liceu. Acum are o viziune cinică generală asupra speciei masculine din cauza unui tip imatur care i-a frânt inima.

Citește și: DE CE TREBUIE SĂ FACI FIX LA ORA 10 SEARA! CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORGANISM ÎN ACEL MOMENT!

2. Femeia care se gândește doar la ea tot timpul

Nu este niciodată o idee prea bună să fii cu o persoană prea egoistă. Amintește-ți că, în momentul în care ești cu cineva într-o relație, ar trebui să fii cu adevărat dispus să faci niște compromisuri, mai ales când împarți viața cu acea persoană.

3. Femeia superficială care vede doar lucrurile materiale ale vieții

Probabil că îți vei face contul bancar să plângă doar pentru a o face fericită. Uneori, nici măcar un cont pe minus nu o convinge să se oprească. Aceasta este mult mai interesată de darurile materiale pe care i le poți oferi decât de dragostea ta.

4. Femeia care flirtează cu toată lumea

Când te afli într-o relație cu o femeie frumoasă, aceasta ar trebui să aibă ochi numai pentru tine. Aceasta nu poate continua să vorbească mereu cu alți bărbați și să flirteze cu ei. Aceasta este rețeta pentru o despărțire urâtă.

5. Femeia care merge în fiecare weekend la petreceri

Acesta nu este un mod sustenabil de a trăi. La un moment dat, va trebui să deschidă ochii și să își dea seama că nu își poate petrece fiecare sfârșit de săptămână în baruri ciudate și cluburi zgomotoase.

Pentru moment, ar trebui să eviți să ieși cu o astfel de femeie.

6. Femeia care crede că este îndreptățită să aibă totul

Nu te cupla niciodată cu o prințesă care crede că lumea îi este îndatorată pentru simpla sa existență. Cauți singur probleme și un stres inutil dacă faci acest lucru. Ar fi ca și cum ieși cu un copil care se supără de fiecare dată când refuzi să-i cumperi o jucărie nouă.

7. Femeia care are nevoie constantă de atenție

Independența este prezentă în viața multor femei în zilele noastre. Însă nu vrei să fii cu o femeie care depinde în permanență de atenția și timpul tău. Trebuie să îți poți trăi și propria viață în afara relației. Nu îți poți permite să îți stea tot timpul pe cap.

Sursa text: eva.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 13 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 13 noiembrie 2018. Racii intră în niște altercații, iar Capricornii sunt schimbători


femei, fantezie secreta, motiv cearta, sondaj, mens health, womens health Fantezia secretă pe care o au 53% dintre femei! Sondaj Women’s Health și Men’s Health


gerard butler, casa distrusa, malibu, incendii, california, foto Gerard Butler a publicat imagini cu casa sa distrusă de incendiile din California! Foto în articol


untold 2019, cluj, bilete, abonamente, preturi, 1-4-august 2019 Untold 2019. Miercuri vor fi puse în vânzare primele bilete și abonamente! Află cât costă