Mondo News

Tatăl lui Neymar a dezvăluit cu ce echipă negociază fiul său

Luni, 25 Martie 2019 18:15
Scris de: Vlad Economu
Tatăl lui Neymar a dezvăluit cu ce echipă negociază fiul său
Tatăl lui Neymar a declarat, luni, într-un interviu pentru UOL, că fiul său negociază deja prelungirea contractului cu Paris Saint-Germain, informează News.ro. 
 
“El mai are contract încă trei ani. Iar noi discutăm deja despre o prelungire. Probabilitatea ca el să nu plece este foarte mare. Oamenii spun că Neymar este în toate zvonurile despre transferuri către alte cluburi la fiecare mercato. Asta înseamnă că există o bună gestionare a carierei sale, este mereu printre cei care contează. Dar nu înseamnă că va pleca la o altă echipă”, a declarat Neymar Sr.
 
Neymar a fost transferat în vara anului 2017 de PSG, care a plătit Barcelonei clauza de reziliere a contractului jucătorului, de 222 de milioane de euro.
 
Sursa foto: lequipe

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video