Mondo News

Tată și fiu, arestați pentru o crimă comisă în seara de Crăciun. Au chinuit victima jumătate de oră

Sambata, 29 Decembrie 2018 15:23
Scris de: Vlad Economu
Tată și fiu, arestați pentru o crimă comisă în seara de Crăciun. Au chinuit victima jumătate de oră

Un individ din Iași și tatăl său au fost arestați după ce au omorât în bătaie un consătean, în seara de Crăciun. Bărbații din comuna Belcești l-au bătut cu un par mai bine de 30 de minute, până ce omul a murit în chinuri.

Agresorii și-au recunoscut parțial faptele în fața polițiștilor, dar au spus că nu l-au lovit decât de câteva ori. Crima a avut loc în în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie.

Seara Marian şi Florin Ciobanu s-au întâlnit la un bar din localitate cu vecinul lor, Vasile Chele. Marian Ciobanu l-a invitat pe Chele la el acasă, pentru a continua petrecerea stropită cu mult alcool. Cei trei au ajuns la casa familiei Ciobanu, unde au continuat să bea, relatează ziaruldeiasi.ro.

Citeste si: CINE SUNT CEI PATRU TINERI CARE AU BĂTUT UN BĂRBAT PÂNĂ L-AU OMORÂT ÎNAINTE DE CRĂCIUN

La un moment dat, Florin Ciobanu şi-a amintit că, în trecut, a avut un conflict cu vecinul său. Tânărul de 21 de ani l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe invitat, împreună cu tatăl său.

Victima a fost lovită, timp de jumătate de oră, şi cu o bucată de lemn. Din cauza leziunilor puternice, omul a murit. Cei doi indivizi sunt arestați pentru omor deosebit de grav.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot


bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video